26 feb. 2021 | 12:54

Cu ce femeie a petrecut Pepe aseară, de fapt. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

Monden
Cu ce femeie a petrecut Pepe aseară, de fapt. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi
Cu ce femeie a petrecut Pepe aseară

De câteva zile încoace, gura lumii nu mai tare. Liber de contract, era de așteptat ca atracția oamenilor să fie femeile care îi stau în preajmă, dar pare-se că prezența feminină din seara de joi cu care Pepe a ieșit a aprins idei în mintea multora. Se speculează că artistul ar avea o legătură cu Raluka, colegă de breaslă.

Femeia cu care a petrecut Pepe aseară. Ipostazele în care au fost surprinși

Pepe și Raluka au fost surprinși împreună, joi seară, când au ieșit în oraș alături de mai mulți prieteni, cu ocazia zilei de naștere a unuia dintre amicii lor buni. Cei doi concurenți de la ”Te cunosc de undeva” au stat unul lângă celălalt, iar în imaginile surprinse de Ana Baniciu pare că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. La un moment dat, Pepe a lăsat orice timiditate deoparte și a îmbrățișat-o pe frumoasa lui colegă.

„Cred în căsătorie”

Orice poate fi posibil, mai cu seamă cu cât, în urmă cu două săptămâni, cântărețul a semnat actele de divorț, iar legătura cu fosta soție, Raluca Pastramă, are de acum un singur scop: copiii. În plus, artistul este deschis la o nouă relație.

„Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte”, a declarat Pepe.

Detalii despre relația artistului cu fosta soție 

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus ”adio” pentru totdeauna după nouă ani de relație. La început, amândoi au dorit să-și țină povestea de dragoste secretă. „Ne cunoaștem de mulți ani. Ne-am cunoscut la nunta vărului meu, dar până la a avea o relație e cale lungă”, spunea Raluca atunci.

De altfel, și Pepe nega relația, afirmând că până să apară în presă o știre care îi viza, cei doi nici nu se întâlniseră vreodată. În schimb, inelul purtat de brunetă alimenta bârfele. „Inelul de la mână nu e de logodnă, e primit de la tatăl meu când aveam 14 ani”, clarifica femeia.

În cele din urmă, fotografii l-au surprins în mai multe rânduri pe Pepe ieșind din casa Ralucăi cu genți, în care se presupunea că avea haine. Artistul a negat și atunci că ar avea vreo legătură cu Raluca. Într-un final, subiecții au devenit din ce în ce mai apropiați, au recunoscut relația, iar în 2012 s-au căsătorit.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro