Cu ce femeie a petrecut Pepe aseară, de fapt. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

Cu ce femeie a petrecut Pepe aseară, de fapt. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi
Cu ce femeie a petrecut Pepe aseară

De câteva zile încoace, gura lumii nu mai tare. Liber de contract, era de așteptat ca atracția oamenilor să fie femeile care îi stau în preajmă, dar pare-se că prezența feminină din seara de joi cu care Pepe a ieșit a aprins idei în mintea multora. Se speculează că artistul ar avea o legătură cu Raluka, colegă de breaslă.

Femeia cu care a petrecut Pepe aseară. Ipostazele în care au fost surprinși

Pepe și Raluka au fost surprinși împreună, joi seară, când au ieșit în oraș alături de mai mulți prieteni, cu ocazia zilei de naștere a unuia dintre amicii lor buni. Cei doi concurenți de la ”Te cunosc de undeva” au stat unul lângă celălalt, iar în imaginile surprinse de Ana Baniciu pare că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. La un moment dat, Pepe a lăsat orice timiditate deoparte și a îmbrățișat-o pe frumoasa lui colegă.

„Cred în căsătorie”

Orice poate fi posibil, mai cu seamă cu cât, în urmă cu două săptămâni, cântărețul a semnat actele de divorț, iar legătura cu fosta soție, Raluca Pastramă, are de acum un singur scop: copiii. În plus, artistul este deschis la o nouă relație.

„Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte”, a declarat Pepe.

Detalii despre relația artistului cu fosta soție 

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus ”adio” pentru totdeauna după nouă ani de relație. La început, amândoi au dorit să-și țină povestea de dragoste secretă. „Ne cunoaștem de mulți ani. Ne-am cunoscut la nunta vărului meu, dar până la a avea o relație e cale lungă”, spunea Raluca atunci.

De altfel, și Pepe nega relația, afirmând că până să apară în presă o știre care îi viza, cei doi nici nu se întâlniseră vreodată. În schimb, inelul purtat de brunetă alimenta bârfele. „Inelul de la mână nu e de logodnă, e primit de la tatăl meu când aveam 14 ani”, clarifica femeia.

În cele din urmă, fotografii l-au surprins în mai multe rânduri pe Pepe ieșind din casa Ralucăi cu genți, în care se presupunea că avea haine. Artistul a negat și atunci că ar avea vreo legătură cu Raluca. Într-un final, subiecții au devenit din ce în ce mai apropiați, au recunoscut relația, iar în 2012 s-au căsătorit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI