Raluca Pastramă, mesaj pentru Pepe. Toți trebuie să afle, știe deja ce va face

Raluca Pastramă, mesaj pentru Pepe. Toți trebuie să afle, știe deja ce va face
Raluca Pastrama, mesaj pentru Pepe

Raluca Pastramă se simte puternică și pare că este pregătită pentru o nouă relație, cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă cu ultima apariție pe rețelele de socializare.

Raluca Pastramă, mesaj pentru Pepe

Amintim însă că în urmă cu câteva săptămâni, Pepe și Raluca Pastramă au semnat la notar actele de divorț. Aceasta continuă însă să-l ”înțepe” pe fostul soț cu tot soiul de mesaje subtile pe rețelele de socializare. De altfel, anul trecut, Raluca Pastramă și Pepe au decis să pună capăt unei căsnicii de opt ani, spre uimirea tuturor. Cel care a făcut anunțul a fost chiar Pepe, pe canalul oficial de YouTube. Deși toți se așteptau însă se revină la sentimente mai bune și să se împace, iată că lucrurile nu s-au întâmplat așa.

Dar chiar dacă această perioadă nu este una fastă pentru cei doi foști soți, viața celor doi pare să intre pe un făgaș normal. Însă Raluca continuă să transmită mesaje cu trimitere la fostul soț, dar și la faptul că este pregătită să înceapă o nouă relație. Așa s-a întâmplat și în această dimineață în cazul Ralucăi Pastramă, care s-a afișat la primele ore ale dimineții pe Instagram, machiată și pregătită de o nouă zi de muncă. În mod deosebit au atras atenția versurile melodiei alese de brunetă pe fundal:

”Sunt puternică”

”Sunt puternică, îmi spun în fiecare zi/ Sunt puternică, dar te las să mă obții/ Așa ușor, așa ușor”, sunt versurile alese de Raluca Pastramă.

”Îţi dai seama că bucuroasă nu pot să fiu că nici un om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat, ne aşează viaţa cum ştie El mai bine şi mergem înainte pentru copiii noştri.”, a spus Raluca Pastramă la Antena Stars, după ce a semnat actele de divorț.

Pe de altă parte, Pepe, care a trecut prin două căsnicii eșuate, a spus că încă mai crede în iubire și este convins că își va întâlni sufletul pereche.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a spus și Pepe pentru viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI