Ce s-a ales Bianca Pop de la Insula Iubirii. Nu ieșea din casă fără 1000 de euro, dar acum a fost umilită de iubit

Ce s-a ales Bianca Pop de la Insula Iubirii

A fost concurentă în sezonul trei al celebrei emisiuni matrimoniale ”Insula Iubirii”, a cucerit, apoi, revenită din Thailanda pe meleagurile pitorești, a ținut să rămână în memoria oamenilor, dacă tot pe sticlă nu mai putea fi văzută în postura de ispită. Într-un mod conștient, a apărut la Xtra Night Show spunând că ”nu iese din casă fără 1000 de euro”, lucru preluat de internauți și viralizat instant. Personajul a pierdut conexiunea cu lumea reflectoarelor, iar întâmplările neplăcute au luat-o la goană prin viața sa.

Ce s-a ales Bianca Pop de la Insula Iubirii?

Este considerată una dintre cele mai frumoase ispite de la ”Insula Iubirii”, reușind rapid să îi facă pe bărbați să îi cadă în plasă. Bianca Pop l-a cucerit în sezonul trecut al palpitantului show pe Eusebiu, iubitul Teodorei. Deși rolul de ispită este doar un loc de muncă pentru ea, Bianca se descurcă de minune și îi face pe bărbați să se îndrăgostească de ea rapid.

Ce s-a ales Bianca Pop de la Insula Iubirii. Nu ieșea din casă fără 1000 de euro, dar acum a fost umilită de iubit
Bianca și fostul ei iubit, Claudiu

Bruneta a ieșit din show înainte ca acesta să se fi terminat, dar s-a reîntors pe sticlă rapid, într-un reportaj apărut la Xtra Night Show. Acolo, vedeta Antena 1 a vorbit despre bani, haine și iubire. Primul subiect a  ieșit în evidență la acel moment, femeia afirmând că nu iese din casă fără 1000 de euro, lucru preluat de internauți, ironizat pe toate platformele, devenind rapid viral.

”Banii nu aduc fericirea, o întrețin”

Cât despre iubire, ispita a fost păguboasă. Bianca a decis să se despartă de tânărul Claudiu, alături de care a trăit o poveste de dragoste…scumpă. La fel de scumpă a fost și despărțirea, pentru că fostul i-a cerut înapoi ceasul Rolex pe care i l-a făcut cadou în urmă cu ceva timp și pentru care ar fi scos din buzunar aproximativ 16.000 de euro.

„Am plecat de la el și i-am dat ceasul înapoi. Cu sau fără ceas tot eu sunt. Nu are rost să stau lângă un om care nu îmi oferă liniste, iubire, respect și afecțiune. Nu mă interesează luxul și banii dacă nu sunt fericită. Banii nu aduc fericirea, o întrețin, atât. Acum sunt liniștită și vreau să îmi văd de viața mea”, a declarat ispita pentru CanCan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI