Bătaie în platou la Bravo, ai stil! Celebrities. Maria Ilioiu a sunat de urgență la 112. Ce i-a putut face Andreea Tonciu

Bătaie în platou la Bravo, ai stil! Celebrities. Maria Ilioiu a sunat de urgență la 112. Ce i-a putut face Andreea Tonciu
Bătaie în platou la Bravo, ai stil! Celebrities. Maria Ilioiu a sunat de urgență la 112 din cauza Andreei Tonciu

”Bravo, ai stil! Celebrities” a început de o săptămână și tot de atât timp a pornit și scandalul dintre Maria Ilioiu și Andreea Tonciu. Divele, una fostă ispită la ”Insula Iubirii”, alta mamă cu acte în regulă, nu se ceartă pe bani sau bărbați, ci pe succes, numai că tensiunea a ajuns la cote înalte ediția precedentă, roșcata sunând de urgență la 112.

Bătaie la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu, apel la 112 din cauza Andreei Tonciu

Replici acide, jigniri, tensiune și supărare, astfel poate fi tradusă săptămâna care tocmai a trecut, și prima de altfel, de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ca în oricare altă competiție, cu trecerea tmpului încep și animozitățile, numai că între Maria Ilioiu, fostă ispită la ”Insula Iubirii”, și Andreea Tonciu, deloc străină showbiz-ului autohton, lucrurile au mers prea departe. Miercuri dimineață, în jurul orelor 10:30, concurentele show-ului de modă s-au strâns în cabina de machiaj de la Kanal D pentru a filma o nouă ediție în avans. Tonciu era pe scaun, pregătită să se aranjeze pentru viitoarea emisiune, în timp ce Maria aștepta.

Bătaie în platou la Bravo, ai stil! Celebrities. Maria Ilioiu a sunat de urgență la 112. Ce i-a putut face Andreea Tonciu
Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, la Bravo, ai stil

Tonciu s-ar fi simțit jignită că fosta ispită a comparat-o cu ”Ciocănitoarea Woody” și i-a spus acesteia că nu a venit la emisiune pentru a se certa, dorind să își arate stilul. Maria Ilioiu a dat curs discuțiilor în contradictoriu, iar surse din apropierea echipei emisiunii au dezvăluit pentru CanCan că scandalul a escaladat.

La fața locului au venit poliția și soțul brunetei

Fosta ispită i-ar fi spus Andreei cuvinte grele: ”Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”. După această replică, Andreea s-ar fi ridicat de pe scaun și și-ar fi înfipt mâinile în părul Mariei, țipând: ”Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine”.

Echipa ”Bravo, ai stil! Celebritiers” a intervenit să le despartă. Andreea a fost scoasă afară și calmată, iar Maria ar fi început să plângă. Afectată de întâmplare, fosta ispită a apelat la 112. La locul scandalului a ajuns un echipaj de poliție, care le-a detensionat pe fete, dar și Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI