EXCLUSIV Mihai Albu, noi probleme după cearta cu Iulia Albu. Ce a pățit, de fapt: ”Credeam că nu mai apuc anul ăsta”

EXCLUSIV Mihai Albu, noi probleme după cearta cu Iulia Albu. Ce a pățit, de fapt: ”Credeam că nu mai apuc anul ăsta”
Mihai Albu spune tot despre cearta cu Iulia Abu. Ce s-a întâmplat, de fapt

Pandemia de coronavirus a pus pe butuci afacerile vedetelor. La un pas de colaps a fost și Mihai Albu, celebrul designer de încălțăminte, care a reușit să se redreseze în ultima clipă. Într-un interviu oferit, în exclusivitate, pentru PlayTech.ro, Mihai Albu ne-a povestit despre problemele avute cu afacerea cu încălțăminte, dar și despre fosta soție, Iulia Albu, cu care se află într-un mare război al declarațiilor.

”Am luat și un credit de la bancă”

Firmele din domeniul de organizări de evenimente și tot ce este legat de nunți și botezuri au fost puse la grea încercare de pandemia de coronavirus. Mulți și-au văzut afacerile cum se prăbușesc, fără a putea face ceva în acest sens. Chiar și celebrul designer Mihai Albu a fost la un pas de faliment. A reușit, din mers, să se reinventeze:

“Pandemia a afectat pe toată lumea, iar eu nu fac excepție. Pantofii mei erau pentru ocazii speciale iar piața asta efectiv s-a prăbușit, credeam că nu mai apuc anul ăsta. Am avut însă un moment de inspirație și m-am reinventat, m-am reprofilat pe încălțăminte casual, de foarte bună calitate și la prețuri accesibile. Lucrurile nu sunt roz pentru nimeni, am luat și un credit de la bancă pentru a acoperi nevoile firmei, însă sunt mulțumit de cum merg lucrurile acum”, ne-a declarat designerul.

Plătește 1.000 de lei pensie alimentară: “Sunt un om responsabil”

Chiar dacă a avut ceva dificultăți din punct de vedere financiar, Mihai Albu și-a respectat întotdeauna obligațiile față de fiica lui și i-a virat la timp pensia alimentară de aproximativ 1000 de lei.

“Sunt un om responsabil și îmi achit întotdeauna partea mea de cheltuieli pentru fiica mea. Am plătit mereu pensia alimentară și câteodată chiar mai mult, atunci când am considerat că este nevoie, cum ar fi începutul de an școlar. Atunci cheltuielile sunt mai mari și mi se pare de bună-simț să contribui mai mult”, ne-a mai spus designerul.

Se războiește cu fosta soție, Iulia Albu

Chiar dacă au divorțat în urmă cu șapte ani și s-au judecat acum patru ani, pentru custodia fiicei lor, iată că Mihai și Iulia Albu nu par nici acum să fi îngropat securea războiului. Designerul susține că fosta soție nu respectă hotărârea judecătorească cu privire la dreptul său de a petrece timp cu Mikaela Albu.

“Îmi doresc din tot sufletul ca aceste certuri să se oprească. Eu vreau doar să petrec timp cu fiica mea, conform hotărârii judecătorești. Este dreptul ei și al meu, să ne vedem, să vorbim, să petrecem timp amândoi. Nu înțeleg de ce Iulia nu vrea să respecte înțelegerea și nu îmi dă copilul atunci când este dreptul meu legal”, a mai adăugat Mihai Albu, pentru PlayTech.ro

Iulia Albu susține că fostul său soț ar fi un om violent, atât verbal cât și fizic, ba chiar a și depus în instanță o cerere pentru un ordin de protecție.

“Îmi este teamă să stau în aceeași cameră cu domnul Mihai Albu. Îmi este frică pentru securitatea mea corporală”, declara Iulia Albu în urmă cu câteva zile, la ieșirea din sala de judecată. Din lipsă de probe, judecătorii au admis ca nefondată cererea Iuliei Albu iar aceasta trebuie să suporte cheltuielile de judecată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI