EXCLUSIV: Margherita riscă 6 luni de închisoare după ce a bătut două femei. Cum a salvat-o tatăl ei, Ioniță de la Clejani

EXCLUSIV: Margherita riscă 6 luni de închisoare după ce a bătut două femei. Cum a salvat-o tatăl ei, Ioniță de la Clejani
Margherita mizează pe părinții ei celebri, Ioniță și Viorica de la Clejani, că o vor scăpa de toate problemele

Margherita și-a pus părinții pe jar, anul acesta, când ba a fost prinsă la volan, sub influența substanțelor interzise, ba a iscat un mare scandal pe Calea Victoriei, într-o agenție imobiliară. Sătul de isprăvile fiicei care a luat-o razna, Ioniță de la Clejani a pus piciorul în prag. Surse din apropierea celebrei familii de artiști au declarat, pentru impact.ro, că Margherita s-a prezentat spășită în fața victimelor, ca să-și ceară iertare pentru comportamentul care putea să o coste o amendă usturătoare sau, mai grav, 6 luni de închisoare.

Fiica Clejanilor, din nou în vizorul Poliției

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a făcut-o lată, în urmă cu două luni, când a speriat de moarte două femei:

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, noi detalii despre scandalul provocat de Margherita în acea zi:

„Cele doua fete agresate sunt atât prietene, cât și colege, lucrează la o agenție imobiliară, aflată lângă atelierul de haine al Margheritei, de pe Calea Victoriei. Margherita le tot urmărea, d-abia aștepta să înceapă un scandal. În ziua aceea, s-a dus peste ele. Pe una dintre ele a zgâriat-o și se pare că a și mușcat-o, iar pe cea de-a doua angajată a agenției imobiliare ar fi agresat-o verbal, când a intervenit. După incident, fata Clejanilor nu a mai trecut câteva zile pe la atelier”.

Fetele agresate au cerut atunci ajutorul Poliției:

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului”, era comunicatul Poliției.

Margherita s-a urcat drogată la volan și a provocat un accident

Reporterii impact.ro au mai aflat că cele două femei, care au dorit să-și păstreze anonimatul, nu ar fi depus plângere împotriva cântăreței, după ce Margherita a fost obligată de tatăl ei, Ioniță de la Clejani, să le ceară iertare. Acțiunea penală se pune în mișcare doar la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. În cazul în care se demonstra vinovăția, Margherita putea fi pedepsită cu închisoarea sau cu amendă penală, pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, dar și amenințare.

Conform articolului 193, din Noul Cod Penal, “lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, sau „fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”.

Margherita are însă grave probleme cu legea, după ce, pe 23 mai 2020, a provocat un accident de mașină. Potrivit Brigăzii Rutiere, ea a pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă:

„În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație”, se arată în comunicatul Poliției. „Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, se menționa în comunicatul Poliției.

Rezultatele analizelor finale nu au fost în favoarea Margheritei, dovedindu-se că, în acea zi, solista consumase substanțe interzise, spre disperarea celebrilor ei părinți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI