Imagini șocante cu Alex Bodi în duba de poliție. Ce se întâmplă chiar acum cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Detalii de ultimă oră

Imagini șocante cu Alex Bodi în duba de poliție. Ce se întâmplă chiar acum cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Detalii de ultimă oră
Alex Bodi, surprins în duba de poliţie. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost încătuşat de oamenii legii

Imagini şocante cu Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăgușanu, în duba de poliţie. Afaceristul din Mediaş ar fi fost implicat într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism şi urmează să afle dacă va fi sau nu arestat preventiv pentru 30 de zile.

Clipe grele pentru Alex Bodi: va fi sau nu arestat pentru 30 de zile?!

Miercuri, 11 noiembrie, Alex Bodi a fost săltat de cei de la DIICOT chiar din vila în care locuia, până acum câteva zile, alături de Bianca Drăgușanu. Acuzaţiile care i se aduc bărbatului sunt grave: trafic de persoane şi proxenetism. Acesta a fost surprins de paparazzii WowBiz.ro în timp ce era adus cu duba la tribunal, judecătorii urmând să decidă dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Îmbrăcat într-un costum gri, la patru ace, şi cu masca sanitară pe faţă, Bodi a coborât din maşina Poliţiei încătuşat. Apoi, a intrat în interiorul clădirii DIICOT Craiova, alături de oamenii legii. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, însă avocatul fostului soţ al Biancăi spune că este nevinovat.

Alex Bodi, surprins în duba de poliţie. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost încătuşat de oamenii legii
Alex Bodi, surprins în duba de poliţie. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost încătuşat de oamenii legii

Detalii şocante oferite de victimele grupării

Alte 11 persoane au fost aduse la audieri în dosarul care a şocat România. Anchetatorii susţin că victimele erau racolate prin intermediul reţelelor de socializare, li se promitea un viitor comun sau un loc de muncă avantajos. Apoi, acestea erau umilite şi obligate să se prostitueze în ţări precum Germania, Italia, Spania, Marea Britanie.

“Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria)”, spun procurorii.

Cu banii obţinuţi de pe urma femeilor în ultimii şase ani, Alex Bodi se lăfăie în lux: deţine o vilă impresionantă în Voluntari, ceasuri şi bijuterii scumpe, iar colecţia de maşini întrece orice imaginaţie. Bărbatul ţine în garaj un Lamborghini Aventador în valoare de jumătate de milion de euro, produs în doar 500 de exemplare, un Lamborghini Urus, de 300.000 de euro, şi un Ferrari, de 400.000 de euro.

Cum au acţionat poliţiştii în “ziua Z”

”La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”, se arată într-un comunicat DIICOT.

Ziua Z, scurt bilanț:

  • 465 de persoane, audiate și 98, reținute.
  • Au fost confiscate 33,5 kilograme de droguri, 8 mașini de lux, 4,5 kilograme de aur, 3.000 de litri de alcool, 14 arme deținute ilegal și mai multe sute de cartușe.
  • Au mai au fost ridicați 870.000 de lei și 211.000 de euro, fiind sechestrate bunuri în valoare de 15.000.000 de lei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI