Margherita de la Clejani are probleme? Ce declarații halucinante a făcut după ce a bătut două femei

Margherita de la Clejani are probleme? Ce declarații halucinante a făcut după ce a bătut două femei
Margherita de la Clejani are probleme? Ce declarații halucinante a făcut după ce a bătut două femei

Margherita de la Clejani a ajuns să aibă din nou probleme cu legea, în urma unui scandal în care ar fi bătut și amenințat două femei. Ce s-a întâmplat după incident.

Margherita de la Clejani are probleme?

Astfel, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a ales cu dosar pentru lovire și alte violențe după ce ar fi bătut și amenințat două angajate ale unei firme imobiliare.

Conform poliției, ”la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

Potrivit informațiilor Gândul.ro, Margherita de la Clejani, cea care deține o croitorie în apropierea firmei de imobiliare, ar vizita destul de des sediul firmei de imobiliare, pentru a vorbo cu cel care i-a facilitat, la un moment dat, cumpărarea unui apartament.

Astfel, reporterii Acces Direct au mers la magazinul Margheritei și au găsit-o pe cântăreață în interior, în timp ce aceasta aranja hainele pe umerașe și proba unele ținute, admirându-se în oglindă. Aceasta a dat și câteva declarații reporterilor.

Vedeta le-a întins și o insignă pe care scria „Inspectoratul General al Poliție Române”. Ea le-a spus să plece, susținând că, pentru a putea vorbi cineva cu ea, trebuie să fie mai întâi îmbrăcat frumos.

”Iubesc Poliția Română”

„Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în criminalistică. Respect Poliția Română”, a replicat Margherita.

„Întrebați Poliția, nu pe mine. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa. Aici vin televiziuni din America și de la Hollywood. Fiți liniștiți, că Margherita e aici pe Calea Victoriei și nu va ajunge nicăieri. Iubesc Poliția Română”, a mai spus aceasta.

Amintim că în urmă cu câteva luni, Margherita se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque și a lovit altă mașină. De menționat este că autoturismul lovit staționa regulamentar, pe partea dreaptă a șoselei.

Accidentul nu a fost unul foarte grav, însă polițiștii sosiți la fața locului au sesizat că Margherita de la Clejani avea un comportament care le-a dat de gândit. Prin urmare, vedeta a fost condusă la INML, iar, în urma unui test efectuat, a reieșit că ar fi consumat substanțe interzise.

„Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au spus oamenii legii.

Urmăriți Playtech.ro și pe