EXCLUSIV Marea pasiune a lui Mihai Morar dă rezultate. Câți kilometri a alergat în ultimii 4 ani

EXCLUSIV Marea pasiune a lui Mihai Morar dă rezultate. Câți kilometri a alergat în ultimii 4 ani
Ce pasiune imensă are Mihai Morar?

Mihai Morar e ”Forrest Gump” de Herăstrău: ”Am alergat peste 4.000 de kilometri în 4 ani”. Fostul prezentatorul al emisiunii ”Răi, dar buni!” (Antena Stars), Mihai Morar, are o mare pasiune pentru sport. El a dezvăluit, pentru playtech.ro, care îi este rația de sport anuală și cât a înregistrat, deja, pe ”kilometraj”: ”În total, am alergat peste 4.000 de kilometri, în patru ani, cam 1.000 de kilometri pe an”, ne-a spus Mihai, care s-a amuzat teribil când l-am numit ”Forrest Gump” de Herăstrău, după celebrul film, cu inegalabilul actor Tom Hanks.

 Ce mare pasiune are Mihai Morar?

“Sub cerul liber e sala la care mi-am făcut abonament și, zilnic, îmi scot trupul, mintea și sufletul la antrenament”. Mihai Morar adoră sportul în aer liber. La orele 5.00 deja este în parc, pentru a-și lua norma zilnică de energie. Nu aleargă fără rost: ”Alergarea e o conversație. Un dialog pe două roluri: mintea ta și corpul tău. O conversație, nu o dispută, nu o ceartă, nu o gâlceavă, nici o bârfă ieftină. Alergarea e doar conversație. Între minte și trup. Alergarea e o conversație.

În care mintea și corpul învață să călătorească împreună până când își dau sufletul…ție. Alergarea e cea dintâi conversație pe care trebuie să o ai. Cu tine. Apoi, poți avea o conversație cu oricine. Aleargă cu tine, vorbește cu tine și, vei vedea, nu o să-ți mai vină să alergi să te cerți din orice, cu oricine. “Sub cerul liber” e sala la care mi-am făcut, din naștere, abonament și, zilnic, îmi scot trupul, mintea și sufletul la antrenament”, a povestit el.

  • ”Alerg cam 1.000-1.400 de km, în fiecare an, în total am adunat peste 4.000 de kilometri”.

Întrebat de reporterii impact.ro cam cât aleargă în fiecare zi, Mihai Morar ne-a spus: ”Alerg cam 1.000-1.400 de km, în fiecare an, în total am adunat peste 4.000 de kilometri”. El își postează adesea, pe conturile sociale, fotografii din Parcul Herăstrău, făcute chiar și la orele 5.00, când pe alei nu e țipenie de om.

La primele ore ale dimineții, Mihai, care este și realizator de emisiuni la Radio Zu, are chiar și inspirație poetică, încropind, pe loc, câteva versuri potrivite cu starea trăită: ”Când urmez urma neurmată/,Când trăiesc secunda netrăită/,Când trezesc natura adormită/,Pentru că nu pot trezi altceva decât natura mea”.

Vedeta a reușit să-și salveze cafeneaua din centrul Capitalei în scenariul roșu

Mihai Mihai a reușit să-și salveze cafeneaua din buricul Capitalei și în scenariul roșu. Prietenii, soția și mama îl ajută să o promoveze, pe conturile sociale.

Mihai Morar nu-și face griji cu cafeneaua lui, pe perioada scenariului roșu, când toate localurile au fost din nou închise, pentru că are mesele pe trotuar. La cafeneaua lui cochetă, ”Emozia”, din Zona Unirii din București, Mihai este văzut aproape zilnic, dându-le o mână de ajutor angajaților sau savurând licoarea aromată în compania clienților, mulți dintre ei fiindu-i prieteni sau fani: ”Noi vindem afară cafeaua, în pahare din carton, clienții stau la măsuțele de pe trotuar, nu înăuntru, așa că putem funcționa în continuare. Cafeneaua este deschisă, zilnic, între orele 8.00 și 17.00.

Prețurile unei cești cu cafea variază între 9 și 18 lei, e o marcă de calitate, de cultură”, ne-a mai declarat Mihai Morar, pentru Impact.ro. Celebrul patron știe să își promoveze afacerea, la vreme de pandemie, postând pe conturile sociale fotografii din fața cafenelei, alături de membrii familiei, dar și de cel mai bun prieten, Răzvan Popescu, colegul lui de la Radio ZU, care și-a serbat tot acolo ziua de naștere:

”Cu cel mai vechi coleg al meu, în cel mai drag loc al meu. Azi e Ziua Mondială a Radioului. Nimic nu mi-e mai drag din tot ce fac. Iar cu Răzvan Popescu, de vreo 20 de ani, am fost coleg la 3 radiouri: Radio Contact, Radio 21 și Radio ZU. Ne-am promis că ar fi cazul să ne oprim la al treilea. Pentru că 3 e magic”, a fost mesajul lui Mihai, din dreptul fotografiilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI