EXCLUSIV Mama Andreei Antonescu își dorește mult ca fiica ei să divorțeze. Care e motivul, de fapt

EXCLUSIV Mama Andreei Antonescu își dorește mult ca fiica ei să divorțeze. Care e motivul, de fapt
Ce cadou vrea fata Andreei Antonescu de Paste

Andreea Antonescu, solista trupei ”Andre”, s-a bucurat de o “galerie” specială, pe parcursul implicării sale în emisiunea-concurs “Survivor”, de la Kanal D. Colegii de clasă ai Siennei, fetiţa sa de nouă ani, au susținut-o trup şi suflet. La întoarcerea în țară, artista trebuie însă să-i răsplătească pe măsură. Mioara, mama Andreei Antonescu, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Playtech.ro, în care ne-a povestit despre celebra ei fiică, aflată în plin proces de divorț de omul de afaceri Traian Spak, după zece ani de căsnicie.

Colegii fiicei ei au susținut-o, seară de seară, din fața micilor ecrane, la ”Survivor”

“Colegii Siennei au decis, surprinzându-ne pe noi toţi, că Andreea merită o mobilizare exemplară din partea lor. Aşa că, pe toată durata în fiica mea s-a aflat în concurs, în Republica Dominicană, copiii aceia, de nici zece ani, cei mai mulţi dintre ei, au fost efectiv alături de ea. Nici măcar faptul că au trebuit să-şi modifice programul de somn nu a contat prea mult!”, a declarat, pentru Playtech, Mioara Antonescu, mama Andreei Antonescu.

Ea spune că puştii au fost adorabili, încercând, aproape noapte de noapte, să o susţină pe favorita lor, aflată la mii de kilometri depărtare.

“Aşa au simţit ei că trebuie să-şi arate simpatia şi solidaritatea. S-au mobilizat exemplar şi, deşi erau obosiţi, stăteau în faţa micilor ecrane până după miezul nopţii ca să incline balanţa în favoarea Andreei, mama colegei lor. Aş vrea să le mulţumesc lor şi părinţilor lor pentru acest incredibil plan de susţinere care a dat mult mai multe rezultate decât au crezut unii sau alţii”, mai spune Mioara Antonescu.

“Îi va fi foarte greu Andreei s-o mute pe Sienna de la Galaţi la Bucureşti, aşa cum plănuieşte să facă, din toamnă”

Cea alintată “MioMami”, de cei apropiaţi, mai precizează:

“Acum, când s-o întoarce Andreea, în Galaţi, că încă nu a ajuns, e bună de cinste. Sienna, fiica ei, a şi anunţat-o de, altfel. Trebuie să scoată toată clasa la pizza. Nu ştiu cum o s-o facă, în condiţiile astea, legate de pandemie, dar o va face. Sigur va găsi ea soluţia, cel mai probabil o va face pe grupuri”, ne-a mai spus Mioara Antonescu.

Ea crede că altceva îi va da mari bătăi de cap Andreei, şi anume decizia de a o muta pe Sienna la Bucureşti:

“Îi va fi foarte greu Andreei s-o mute pe Sienna de la Galaţi la Bucureşti, aşa cum plănuieşte să facă din toamnă. Va fi o alegere dificilă. Pe de o parte, sunt conştientă că viaţa Andreei e la Bucureşti, pe de altă parte, Sienna s-a acomodat foarte bine aici cu copiii de clasa a treia. Vom vedea!”.

“Eu sunt o învăţătoare de stil vechi, care nu se împacă nu lipsa acordurilor gramaticale. Ca atare, exerciţiul e mama învăţăturii. Aşa am făcut, cândva, și cu Andreea”

Mioara Antonescu spune că a profitat din plin de perioada de timp în care nepoata s-a aflat alături de ea la Galaţi şi a trecut-o prin acelaşi “tratament” pe care i l-a aplicat cândva şi Andreei.

“Eu sunt o învăţătoare de stil vechi, care nu se împacă nu lipsa acordurilor sau a cunoştinţelor elementare de gramatică şi matematică. Ca atare, exerciţiul e mama învăţăturii. Aşa că ceea ce am făcut, cândva, cu Andreea, am făcut mai nou şi cu nepoata mea. Sunt sigură că-i va prinde bine, aşa cum i-a prins şi Andreei!”, îşi explică ea “reţeta” personală.

Iar Mioara mai are un singur dor, ca Andreea să-l găsească în cele din urmă pe alesul inimii sale, după divorțul de Traian Spak, stabilit în America:

“E încă tânără, dar sper să nu renunţe la ideea de a-l găsi pe bărbatul care o merită cu adevărat!”.