Andreea Antonescu, acuzații grave la adresa unui concurent Survivor 2021. Ce îi făcea când nu se filma

Andreea Antonescu, acuzații grave la adresa unui concurent Survivor 2021. Ce îi făcea când nu se filma
Andreea Antonescu, acuzatii grave

Andreea Antonescu a fost prezentă în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a făcut acuzații grave la adresa unui Faimos de la Survivor România, și anume, Sebastian Chitoșcă.

Andreea Antonescu, acuzații grave la adresa unui concurent Survivor 2021

Andreea Antonescu l-a acuzat de misoginism pe Sebastian Chitoșcă și de disimulare. Aceasta a spus că Sebastian nu a susținut-o niciodată pe ea, dar nici pe Elena Marin, în competiție, dar și că a avut un comportament răutăcios la adresa ei.

“Am admirat oamenii profesionişti, dar niciodată nu mi-au plăcut misoginii şi persoanele răutăcioase. Ce mi se pare normal e să încercăm să fim corecţi. Sebi a fost mereu misogin. Şi cu mine, şi cu Elena. Mi se pare normal să fim nişte persoane asumate, să ne exprimăm civilizat. Băieţii din echipa mă susţineau chiar dacă ştiau că este foarte posibil să nu aduc puncte, dar se vedea că îşi doreau să fie alături de mine. În ultimul traseu la care am participat, Sebi mi-a zis la final: “Nici nu m-am mai deranjat să mai strig pentru că ştiam că nu o să reuşeşti”. A avut şi unele declaraţii conform cărora îşi dorea să mă antreneze, dar doar în faţa camerelor. În spate, nu mi-a mai zis nimic. Este arogant, nu asta e atitudinea unui campion”, a declarat Andreea Antonescu la Teo Show.

Soția lui Sebastian Chitoșcă sare în apărarea Faimosului

De partea lui Sebastian a fost însă soția Faimosului, pe nume Alexandra, care îi ia apărarea și spune că acesta nu a desconsiderat niciodată femeile.

“E liberă să creadă ce vrea. Dar e o vorbă: hoţul strigă hoţul. L-a ironizat pe Sebi, l-a numit rău. A răspuns răutăcios. El nu a desconsiderat niciodată femeile, nu recunosc acest caracter. Eu nu văd lucrurile deloc aşa. Sebi nu ştie să îşi ascundă defectele în faţa camerelor. Categoric au fost momente în care el a greşit în faţa colegilor săi, dar a recunoscut tot, şi-a cerut scuze“, a spus Alexandra, soţia Faimosului Sebastian Chitoşcă.

Amintim că Andreea Antonescu a ieșit din competiția Survivor România, după aproximativ trei săptămâni de concurs. Aceasta a spus că a ieșit mult mai puternică din competiție. Ea a declarat la ieșirea din concurs:

 „Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a declarat Andreea Antonescu.