Andreea Antonescu rupe tăcerea despre Survivor. Ce coleg de la Faimoși a amenințat-o

Andreea Antonescu rupe tăcerea despre Survivor. Ce coleg de la Faimoși a amenințat-o
Andreea Antonescu, declaratii despre Survivor

Andreea Antonescu, care a participat la emisiunea Survivor România și a făcut parte din echipa Faimoșilor, a avut prima apariție la TV, după întoarcerea din Republica Dominicană. Ea a făcut declarații despre foștii săi colegi de echipă, povestind o întâmplare neașteptată în care a fost implicat Culiță Sterp.

Andreea Antonescu rupe tăcerea despre Survivor

Andreea Antonescu a avut parte de o experiență intensă la Survivor România. A dormit pe podea, a mâncat puțin, a intrat pe teren.

„Efectiv am făcut foamea”, a spus artista.

Doar că artista nu a făcut față competiției mult timp, fiind eliminată după aproximativ trei săptămâni și întorcându-se înapoi în România.  De altfel,  i-a dus dorul fiicei, dar și prietenilor. Ea a apărut în emisiunea lui Teo Trandafir unde a făcut declarații neașteptate despre Culiță Sterp, colegul său de echipă de la „Survivor România”.

„A zis că ar trebui să îi rupem Andreei un picior ca să stea pe bancă, să nu concureze. Vreau să cred că e o glumă, eu am un simț al umorului dezvoltat. Mă așteptam la un pic mai multă verticalitate din partea lui”, a spus Andreea Antonescu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

De menționat este că în această competiție, Andreea Antonescu s-a apropiat foarte mult de Elena Marin, pe care o cunoștea însă dinainte de concurs. Ele au devenit prietene, iar cântăreața speră că dansatoarea va câștiga competiția.

„E o dansatoare minunată, o fată muncitoare. I-am zis că sper să aducă trofeiul acasă”, a mai spus Andreea Antonescu.

Ce a spus Andreea Antonescu la eliminarea din competiție

La eliminarea din competiție, Andreea Antonescu a declarat:

 „Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a declarat Andreea Antonescu.

Artista nu a fost surprinsă de nominalizările primite, afirmând că în ciuda părerilor colegilor săi, aceasta își dorește să rămână cât mai mult în competiție.

 „Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare

Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show”, spunea Andreea Antonescu, după ce a fost nominalizată.