EXCLUSIV Mama adoptivă a Gabrielei Cristea dă de pământ cu Maria Constantin: „Să se uite în oglindă, a făcut un fund de nu mai intră pe ușă”

EXCLUSIV Mama adoptivă a Gabrielei Cristea dă de pământ cu Maria Constantin: „Să se uite în oglindă, a făcut un fund de nu mai intră pe ușă”
Mama adoptivă a Gabrielei Cristea dă de pământ cu Maria Constantin

Scandal între ultimele două soții ale lui Marcel Toader! Recent, Maria Constantin a făcut-o pe Gabriela Cristea grasă, iar declarația ei nu a rămas fără ecou. Mama “adoptivă” a Gabrielei sare la gâtul blondinei.

Scandal între ultimele două soții ale lui Marcel Toader

Scandalurile par să nu se mai termine în lumea mondenă a Capitalei! De această data, Maria Constantin este cea care reușește să stârnească reacții controversate după ce a declarant faptul că fostul ei soț, Marcel Toader, spunea despre Gabriela Cristea numai cuvinte urate:

„A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are o problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Fostul soț îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect să fii „supraponderală. Am văzut niște filmări recente și am observat că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii”’, a declarat Maria Constantin la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Mama adoptivă a Gabrielei Cristea dă de pământ cu Maria Constantin

În urma declarații, Paula Craciunescu sare în apărarea “fiicei sale adoptive” și declară, în exclusivitate, pentru Playtech.ro că Maria Constantin nu are niciun drept să vorbească așa despre Gabriela având în vedere că ea și-a lasat băiețelul în grija tatălui și și-a refăcut viața alături de alt bărbat.

“De 28 de ani de când e sub aripa mea, Gabriela nu a făcut altceva decât să își vadă de ale ei, să îi trateze pe toți cu bun simț. Pe Gabriela nu a interesat-o niciodată cu cine s-a căsătorit Marcel Toader după divorțul cu ea. Acum Gabriela este foarte devotată familiei sale și nu are timp de bârfe. Își iubește foarte mult familia. Faptul că Maria a plecat de lângă copilul său și și-a refăcut viața cu un alt bărbat, spune multe despre ea.

Și Gabriela putea să iasă la atat și să o critice, însă nu a făcut-o pentru că acest aspect nu o interesează pe ea, pe ea nu o interesează viața nimănui. Duduia Maria nu are niciun drept să vorbească despre Gabriela. Gabriela își vede de viața ei și atât. Păcat că Maria a trebuit să arunce asemenea vorbe. Fata asta chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”, ne-a spus Paula Craciunescu care a dorit să precizeze și faptul că recent s-a întâlnit într-un centru comercial cu Maria Constantin, s-au salutat, însă nu au deschis acest subiect:

“Că o mică paranteză vreau să iți zic că m-am întâlnit cu Maria prin mall, în Băneasa, la shopping și era și soțul meu cu mine și el mi-a zis “ia uite ce s-a îngrășat fata asta”. Deci Maria să se uite în oglindă, că a făcut un fund de nu mai intră pe ușă”, ne-a mai spus femeia.

Gabriela Cristea, declarație elegantă

În urma acestor cuvinte răutăcioase aduse la adresa sa, Gabriela Cristea a avut o reacție destul de elegantă atunci când a fost întrebată ce părere are despre vorbele răutăcioase ale Mariei Constantin la adresa sa.

„Mă interesează atât de puțin încât….Nu am avut curiozitatea să ascult, nu am avut răbdarea și nici timpul necesar. Nu este nici prima, și nici ultima care o să mai facă treaba asta. Noi avem alte preocupări. Noi avem o viață mișto. Este departe de mine. Este o chestie de trecut, nici nu mai țin minte că mi s-a întâmplat așa ceva în viața asta. Nu mă mai sperie treaba asta. Eu nici nu o cunosc pe doamna. Nu mi-am permis niciodată să spun ceva urât la adresa cuiva”, a declarat Gabriela Cristea la Xtra Night Show. Vă reamintim faptul că Gabriela Cristea a ajuns în grija Paulei Craciunescu, după ce părinții ei au dat-o afară din casa spunând că este o femeie de moravuri ușoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI