17 mart. 2021 | 19:40

Gabriela Cristea a început să plângă pe stradă. Soțul ei a filmat tot ce s-a întâmplat VIDEO

Monden
Gabriela Cristea a început să plângă pe stradă. Soțul ei a filmat tot ce s-a întâmplat VIDEO
Gabriela Cristea a început să plângă pe stradă. Soțul ei a filmat tot ce s-a întâmplat VIDEO

Gabriela Cristea a început să plângă în fața tuturor, fiind un moment foarte sensibil pentru aceasta. Vedeta nu a mai ținut cont deloc de cei care o privesc.

Gabriela Cristea a început să plângă pe stradă

Gabriela Cristea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, chiar dacă mai mulți o priveau. Vedeta a spus cine a făcut-o să plângă în public. Așdara, cu oczaia primei zile de grădiniță a fetelor sale, Victoria și Iris, acesta a dat frâu liber emoțiilor. Și chiar în acel moment a fost surprinsă de camera de filmat a soțului ei, care o încuraja pe Gabriela Cristea să zâmbească și să nu mai plângă. Mai mult decât atât, soțul ei a spus că într-o zi o să râdă împreună despre momentul în care bruneta a izbucnit în plâns, imediat după ce și-a lăsat fetele la grădiniță.

„O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva. O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă.”, i-a spus Tavi Clonda Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea, jignită de Maria Constantin

Recent, despre Gabriea Cristea, Maria Constantin, fosta soție a lui Marcel Toader, nu a avut cuvinte prea bune la adresa ei. Deși a mărturisit că nu o cunoaște personal, aceasta a caracterizat-o pe Gabriela Cristea drept o femeie ”grasă și real”.

”Nu am cunoscut-o personal, repet. Spun doar ce știu despre ea de la fostul meu soț (n.r. regretatul Marcel Toader), el a zis că e o femeie rea. A fost a cincea lui soție, eu am fost a șasea. Este supraponderală, am văzut-o la o emisiune televizată, recent. Nu cred că e un lucru așa negativ. E grasă și rea. În folclor este o bârfă continuă. Eu cred că am fost cea mai bârfită, știu asta. Am auzit mai multe și eu, din multe părți. Toți din muzica populară vorbesc”, a spus Maria Constantin.

Gabriela Cristea a fost a cincea soție a lui Marcel Toader. În prezent, ea este căsătorită cu artistul Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe, pe nume Victoria și Iris.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Marile schimbări în imobiliare. Ce locuințe au ajuns la modă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro