EXCLUSIV Kamara o atacă pe Elena Marin de la Survivor România 2021. Detaliul secret observat la ea

EXCLUSIV Kamara o atacă pe Elena Marin de la Survivor România 2021. Detaliul secret observat la ea
Kamara o atacă pe Elena Marin. Detaliul observat la Faimoasa de la Survivor România 2021

După eliminarea fratelui său, Kamara, solistul trupei ”Alb&Negru”, i-a analizat, pentru impact.ro, pe concurenți: ”Îmi doresc să câștige Mellina, e o fată foarte puternică, deși are 44 de kilograme. Mai văd în Moro, Culiță și în Zanni, niște câștigători”.

Kamara, atac la Elena Marin, de la “Survivor”, după eliminarea fratelui său

Musty, fratele lui Kamara, a fost eliminat de la “Survivor Romania”, concurs de supraviețuire difuzat de Kanal D, el părăsind competiția în urma votului publicului. Chiar dacă nu a reușit să câștige acest sezon, Kamara l-a felicitat pentru curaj. Solistul ne-a făcut o analiză amplă a concurenților rămași în lupta pentru marele premiu.

“Fratele meu a venit din Dominicană. Mi-a povestit că a trăit cea mai tare aventură de până acum și că a fost foarte frumos. E prea devreme să vedem un câștigător, sunt tot felul de alianțe. Eu îmi doresc să câștige Mellina, e o fată foarte puternică, deși are 44 de kilograme. Mai văd în Moro, Culiță și în Zanni, niște câștigători. De la fete, pe Elena o văd că cedează, poate să cedeze psihic, dar cred că joacă teatru, eu zic că e puternică, doar vrea să își deruteze adversarii.

Jador e un concurent puternic, dar nu se concentrează pe el. Unul care se poate fofila foarte ușor e Cosmin, pentru că el și Maria sunt discreți și pot să meargă foarte departe. De asemenea, și Sorin pentru că este un strateg foarte bun”, ne-a spus Kamara, în exclusivitate pentru playtech.ro.

De altfel, Elena Marin, fostă asistentă la emisiunea “Răi, da’ buni”, de la Antena Stars, nu este un concurent comod, ea și Zanni certându-se ca la ușa cortului. Zanni a acuzat-o pe Elena că este o persoana prefăcută, avidă după atenția celor din jur. În replică, Elena i-ar fi zis camaradului său de concurs că e un biet “căminist”.

Kamara are nevoie de bani pentru tratamentul băiețelului, diagnosticat la naștere cu paralizie cerebrală

Kamara luptă ca fiul lui, Leon, de șase anișori, diagnosticat la naștere cu paralizie cerebrală, să se însănătoșească, eforturile fiind vizibile: “Mai avem nevoie de bani, e fără oprire, lunar cheltuim în medie 150 de milioane de lei vechi, doar că mergem la spital, în Timișoara, se duc o sută de milioane de lei vechi. Plus la București, la spital, când mergem, se mai duc în jur de 5.000 de lei. Nu ne este ușor, dar trebuie să luptăm pentru băiețelul nostru”, ne-a mai spus Kamara, pentru playtech.ro. Cei care vor să îi întindă micuțului o mână de ajutor pot trimite orice sumă de bani în contul IBAN: RO43INGB0000999904813956, Titular cont: Ghedi Camara. Banca: INGB Centrala. Moneda: RON