EXCLUSIV Kamara, apel disperat pentru fiul său bolnav. O nouă operație scumpă, de câți bani are nevoie

EXCLUSIV Kamara, apel disperat pentru fiul său bolnav. O nouă operație scumpă, de câți bani are nevoie
Kamara, apel disperat pentru fiul său bolnav. Micuțul va suferi o nouă operație grea și costisitoare

Solistul Kamara, din trupa ”Alb Negru”, și fosta lui iubită, Oana, au mari emoții, pentru fiul lor, Leon, în vârstă de șase anișori, diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică, și care urmează să fie programat la cea de-a opta operație. Băiețelul nu se mai sperie însă de medici, după ce și-a petrecut mare parte din copilărie în spitalele din țară și din străinătate. Luna viitoare, simpaticul puști este programat pentru un nou control medical, și o altă intervenție chirurgicală, de această dată în Spania: ”De această dată, intervenția presupune partea de alungire a mușchilor de la mâini, dar și de la picioare, iar costul ajunge la 5.000 de euro”, ne-a declarat Oana, mama copilului, în exclusivitate pentru playtech. ro.

Kamara, apel disperat pentru fiul bolnav. „Trebuie să strângem 5.000 de euro pentru a opta operație a lui Leon!”

Sacrificii financiare, apeluri disperate în emisiuni tv și pe conturile sociale, asta au făcut Oana și Kamara, pentru fiul lor, Leon, diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică. Micuțul, născut prematur, la șapte luni, are o minte sclipitoare, este foarte inteligent și a moștenit pasiunea pentru muzică, de la celebrul său tată, solist în trupa ”Alb Negru”. După cele șase tratamente cu celule stem și una pentru alungirea mușchilor, copilul este programat la cea de a opta operație:

“Leon este bine acum, tocmai ce a venit de la Timișoara, a fost internat, pentru că a făcut recuperare medicală, acolo a putut să facă mai intens pentru că sunt anumite aparate speciale care i-au stimulat mușchii destul de mult. Urmează să mergem în Spania, în luna martie, la control și medicii să decidă dacă o să fie operat pentru a opta oară. De această dată, intervenția presupune partea de alungire a mușchilor de la mâini, dar și de la picioare, iar costul ajunge la 5.000 de euro”, ne-a declarat Oana, în exclusivitate pentru playtech. ro.

Până de curând, Leon nu a putut merge, însă toate eforturile medicilor și ambiția micuțului încep să dea roade, astfel că, de curând, a reușit să facă primii pași, performanță pe care Kamara a filmat-o: “Ne bucurăm de copil, este copilul nostru. Este super inteligent, cântă, și asta ne bucură sufletele. Sperăm să se facă bine cât mai repede. Cât despre numărul de intervenții finale, care ar trebui făcute, nu știu. Totul depinde de medici, noi facem tot posibilul ca Leon să fie sănătos și să îi fie bine”, a mai adăugat Oana, pentru playtech.ro.

Kamara și Oana au divorțat în urmă cu doi ani, dar au rămas în relații bune, de dragul fiului bolnav

Oana și Kamara au pus punct poveștii de dragoste în urmă cu doi ani, dar au rămas în relații bune, de dragul copilului. Ambii se zbat să facă rost de bani, pentru tratamentul lui Leon. Kamara merge la toate emisiunile de divertisment pentru a strânge bani, din donații, iar Oana, susțin apropiații ei, ar face videochat. Oana și Kamara au deschis trei conturi în care cei cu suflet mare pot depune bani, pentru tratamentul micuțului.

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 – EUR

RO80BACX 0000001712976003 – USD