Kamara, avertisment pentru Războinici după eliminarea lui Musty de la Survivor 2021: ”Îi va costa”

Kamara, avertisment pentru Războinici după eliminarea lui Musty de la Survivor 2021: ”Îi va costa”
Kamara, avertisment pentru Razboinici

Competiția ”Survivor România” a ajuns la final pentru Musty, nimeni altul decât fratele Kamara. Războinicul a fost scos afară din concurs și se va îndrepta spre România.

Kamara, avertisment pentru Războinici după eliminarea lui Musty de la Survivor 2021

După eliminarea lui Musty, Kamara a vorbit despre parcursul fratelului lui, spunând că eliminarea lui a fost o greșeală imensă. De altfel, Kamara s-a arătat chiar deranjat de faptul că fratele lui a părăsit concuresului de la Kanal D. El a spus că Musty era cel care ținea echipa unită și îi mobliza pe coechipieri. El a mai spus că lipsa lui Musty o să fie simțită imediat, iar restul concurenților își vor da seama că au făcut  eroare.

„Eu, sincer, aș mai fi vrut să stea în competiție, dar el mi-a spus, la telefon, că este mulțumit de aventura pe care a avut-o. Iar atunci tot ce pot să spun este că important e că Musty este împăcat cu el, că e mulțumit.

Sunt, și o spun foarte sincer, foarte mândru de parcursul lui în emisiune, chiar dacă nu a ajuns până la final și, o spun cu convingere, plecarea lui din echipa Războinicilor va fi una care îi va costa scump. Musty era cel care aducea echilibrul în echipa lor, el era cel care îi liniștea. Sorin nu va mai fi o voce atât de puternică, iar Sorin pare să fie liderul lor, iar acum vor apărea fricțiuni în grupul lor”, a spus Kamara, pentru WOWbiz.ro.

”L-a făcut praf”

Mai mult decât atât, Kamara a declarat că mulți dintre concurenți l-au subestimat pe Musty în competiție și nu au înțeles cât de puternic este. Printre ei s-ar fi aflat și Sebastian, de la Faimoși, care s-a lăudat că îl va învinge într-un duel, dar nu a fost așa.

„Nici nu m-a mai interesat că a fost eliminat de la Survivor după ce am văzut cum l-a bătut pe Sebastian, cel care a zis că luptă cu ”bătrânul”… L-a făcut praf, i-a luat două puncte din două, l-a bătut fără drept de apel. Culmea e că Sebastian, care e cel mai slab de la Faimoși, cel puțin dintre băieți, s-a apucat să comenteze, credea că va mai face și el puncte pe sema lui Musty, dar și-a primit lecția”, a mai declarat Kamara, pentru sursa citată.

Kamara a mai spus și că Războinicii au totuși o mare șansă în fața Faimoșilor.

”La Faimoși e război. Și, sincer, situația lor e una explozivă. Elena Marin este vizată, este tot timpul atacată de cuplul Zanni-Sebastian. De fapt, aș zice eu, cred că Elena a greșit că l-a nominalizat pe Zanni, ar fi fost mai bine să îl nominalizeze pe Sebastian. Atunci, sunt eu convins, ar fi rămas și Musty în competiție, iar la ei în echipă ar fi fost mai liniște. Dar nu a gândit strategic Elena, deși pot să o înțeleg la cât a suferit, pentru că ceea ce i se întâmplă ei este foarte urât, mai ales că vine din partea unor colegi de echipă care sunt bărbați”, a mai spus Kamara.