De ce s-au certat Zanni și Elena Marin la Survivor România. A fost scandal monstru la Kanal D

De ce s-au certat Zanni și Elena Marin la Survivor România. A fost scandal monstru la Kanal D
De ce s-au certat Elena si Zanni de la Survivor Romania

În echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021 sunt multe scandaluri între membrii săi, de notorietate fiind scandalurile cearta din Jador și Culiță Sterp și atacurile lui Zanni la adresa Elena Marin.

De ce s-au certat Zanni și Elena Marin la Survivor România

Scandalul dintre Zanni și Elena Marin ar fi pornit încă de când cei doi nu se cunoșteau, aceștia văzându-se pentru prima dată în avion. Conform surselor Wowbiz.ro, acesta a auzit una dintre conversațiile pe care Elena Marin le-a avut cu Andrei, logodnicul ei, aceștia vorbind până la decolarea din București. Iar declarațiile de dragoste au fost făcut printre lacrimi.

 ”Elena i-a spus că îl iubește, că abia așteaptă să se întoară la el acasă, după Survivor, că se vor căsători și că vor face ca relația să meargă mai bine ca înainte. Și i-a cerut să o aștepte, lucru pe care l-ar fi făcut orice femeie care știe că iubitul ei rămâne singur atâtea luni, mai ales că avuseseră o mică ceartă în cuplu și abia se împăcaseră. Asta a fost discuția, toți cei de la Survivor au auzit-o, era totuși în avion, iar acolo nu este prea multă intimitate”, a spus sursa pentru Wowbiz.ro.

De atunci, Zanni a interpretat în propria manieră vorbele coelgei sale, arucându-i în față vorbele fără menajamente.

”Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie.

Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț.(…) Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?”, i-a spus Zanni Elenei de la Faimoși.

Cum a reacționat iubitul Elenei de la Survivor

Andrei, iubitul Elenei, a reacționat după cele spuse de Zanni.

”În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferință ei. Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată”, a spus pentru Wowbiz Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut pe când frumoasa Faimoasă era dansatoarea și asistenta lui Mihai Morar. Povestea lor a fost una extrem de discretă. Andrei, fostul ei coleg de la Antena Stars s-a îndrăgostit Elena Marin.

 ”Nu știu dacă ne vom căsători în acest an, vom vedea ce se întâmplă după Survivor! Îi duc dorul, dar mă bucur să văd că a rămas acea Elena pe care o cunosc: sinceră, muncitoare, fără să caute intrigi și echilibrată. În plus, evoluția ei este una evidentă”, spune Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI