24 feb. 2021 | 11:27

EXCLUSIV Irinel Columbeanu se îmbogățește din nou?! Decizia radicală, Anna Lesko și Monica Gabor vor lua foc

Monden
EXCLUSIV Irinel Columbeanu se îmbogățește din nou?! Decizia radicală, Anna Lesko și Monica Gabor vor lua foc
Irinel Columbeanu se reapucă de afaceri. Care este noua idee a acestuia?

Cândva, fostul miliardar Irinel Columbeanu (63 de ani), cu lipici la femei tinerele, avea toată lumea la picioare. Dar limuzina, somptuoasa vilă de la Izvorani cu 15 dormitoare și vacanțele exotice sunt acum doar o amintire. Totul s-a năruit, precum un efemer castel de nisip, în urma unor investiții păguboase. Irinel locuiește acum cu chirie, conduce o mașină modestă și încearcă să facă rost de bani din televiziune, unde adesea este invitat.

Are însă As-ul în mânecă și speră să dea lovitura cu volumul în care va aduna siropoasele povești de dragoste trăite cu Romanița, Anna Lesko și Monica Gabor: ” O să scriu și o să vorbesc despre viața mea personala. Evident că o să povestesc și despre relațiile mele pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum”, ne-a menționat Irinel, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Irinel Columbeanu se îmbogățește din nou?! Ce planuri are afaceristul?

”Este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. O să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre”.

Irinel Columbeanu a ajuns, în urmă cu doi ani, la fundul sacului, dar speră să iasă din sărăcie cu ajutorul volumului la care lucrează de zor și care se anunță exploziv, avându-le drept personaje principale pe fostele lui iubite, Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor.

Contactat de reporterii playtech.ro, Irinel ne-a declarat: “Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum.

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi.

Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec”. Printre femeile cu care Irinel a bifat povești de dragoste se numără rusoaica Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor, singura pe care a dus-o la altar și cu care are o fiică, pe Irinuca, stabilită alături de mama ei, în America.

Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor, marile lui iubiri

Anna Lesko și milionarul Irinel Columbeanu s-au cunoscut în 1996 și au locuit împreună timp de 8 ani. S-au cunoscut la malul mării, senzuala rusoaică fiind dansatoare într-un club de noapte din Constanța. Se zvonește că, la acea vreme, Irinel ar fi pus punct relației cu Romanița, de dragul Annei Lesko, o adevărată bombă sexy. Anna susține că a rămas în relații bune cu Irinel, după despărțire: „Relația mea cu Irinel a fost una de o factură specială. Numai eu și cu el o știm.

Pentru cei care caută senzaționalul le voi spune că nu ne-am certat, că am rămas prieteni”. Iată însă că Irinel nu pe Anna Lesko a ales-o, când Cătălin Măruță l-a întrebat cu care dintre fostele iubite s-ar împăca. Răspunsul lui Irinel a fost ferm: „Monica Gabor”, care l-a făcut tată în anul 2007 și de care a divorțat în 2012.

„Nu vreau să discut despre relația mea cu Oana”

S-a despărțit și de ultima iubită, cu 40 de ani tinerică? ”Nu vreau să discut despre relația mea cu Oana. Este strict problema noastră dacă mai suntem sau nu împreună”
Îngropat în datorii, Irinel Columbeanu a fost nevoit să se mute din vila de la Izvorani.

A stat timp de aproape un an într-un complex rezidențial, iar mai nou s-a mutat, doar cu câteva valize, într-un bloc din cartierul bucureștean Colentina unde, potrivit apropiaților săi, ar locui singur, după despărțirea de iubita mai tinerică cu 40 de ani, Oana Cojocaru. Legat de acest aspect, fostul miliardar a refuzat să ne ofere detalii: “Nu vreau să discut despre relația mea cu Oana. Este strict problema noastră dacă mai suntem sau nu împreună”, a mai menționat Irinel Columbeanu pentru playtehc.ro.

 Declinul afaceristului

Declinul lui Irinel Columbeanu a început după ce a împrumutat de la bancă suma de 5,5 milioane de euro pentru a deschide o fabrică de ciment în Gorj, la Târgu-Cărbunești. A girat inclusiv cu vila de la Izvorani, cu 15 camere și teren de 10.000 de metri pătrați. Din păcate, cimentul „Columbeanit”, cu care Irinel credea că va da lovitura, nu s-a bucurat de succes, deși fostul mare miliardar susținea că este cel mai bun material de construcții.

Vânat mai apoi de creditori, pentru împrumutul nerambursat, Irinel a fost nevoit să părăsească vila de la Izvorani, unde s-a bucurat de căsnicia cu Monica Gabor, pe care a răsfățat-o ca pe o prințesă. O agenție imobiliară menționa, anul trecut, în anunțul de vânzare, cu 3,9 milioane de euro, ori de închiriere, cu 15.000 de euro pe lună: ” Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”.

PlaySport
Ultima dorință a lui Corduneanu! Lângă cine va fi înmormântat: Numele sonore care se „odihnesc” în cimitir
Ego.ro
Decolteul URIAȘ cu care Andreea Marin și-a făcut apariția în public! Fanii nu au mai văzut-o AȘA
Digi24
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Cancan.ro
„Decapitare” la vârf, în Antena 1! Celebrul prezentator a fost dat afară
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Capital.ro
INTERDICȚIA se va aplica peste tot în ROMÂNIA. Klaus Iohannis a semnat decretul chiar astăzi, 17 APRILIE
EVZ.ro
Meghan, obrăznicia supremă. Ar vrea scuze de la Casa Regală
Adevarul
Farmacia din grădină. Rolul legumelor în prevenirea unor boli foarte grave, explicat de un renumit cercetător român
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Povestea Antonelei Pătruț, fosta chelneriță care a devenit iubita lui Arpad Paszkany, omul care a finanțat pe CFR Cluj
Redactia.ro
Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
Digisport.ro
Buncărul blindat al lui Mussolini, deschis din nou publicului. A fost construit în formă de cruce. VIDEO
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Lukașenko a dezvăluit de ce Belarusul nu a invadat Ucraina alături de armata lui Putin: „Am face jocurile NATO”
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Jador amână nunta cu Oana Ciocan. Situația s-a schimbat radical
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Regula clară pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Trebuie să știi că este total INTERZIS
Capital.ro
Comuna denumită "Raiul din România”, în care vin 1 milion de turiști anual. Mulți străini cad pradă farmecului ei, însă noi nu știm să o apreciem
Antena 3
Cum arată Delia Matache în costum de baie. Imagini îndrăznețe din vacanțele exotice ale artistei
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
IOHANNIS a DECIS! Au fost INTERZISE în ROMÂNIA! Lovitura MOMENTULUI
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro