Ce a făcut Monica Gabor pentru Mr. Pink. Irinel Columbeanu nu a avut parte de așa ceva

Ce a făcut Monica Gabor pentru Mr. Pink. Irinel Columbeanu nu a avut parte de așa ceva
Monica Gabor, surpriză pentru Mr.Pink

Monica Gabor s-a transformat enorm de când se iubește cu afaceristul chinez. Bruneta își răsfață partenerul si nimeni nu se aștepta la asta din partea ei.

Monica Gabor și-a schimbat obiceiurile

De când s-a despărțit de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a schimbat foarte mult și și-a schimbat si obiceiurile. Dacă atunci când era soția lui Iri era ținută în puf și avea la picioare un alai întreg de angajați care-i făceau toate poftele, acum, se pare, că lucrurile s-au schimbat pentru frumoasa moldoveancă. Bruneta nu mai are nevoie de nimeni care să-i pregătească masa deoarece se pricepe chiar ea să faca acest lucru.

Monica locuiește de ani buni în America, acolo unde fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a refăcut viața alături de omul de afaceri de origine chineza, cunoscut drept Mr. Pink. Cei doi se înțeleg de minune, drept dovadă stau anii de relație pe care îi au în spate.

Fiecare dintre cei doi a fost căsătorit înainte și ambii au căte un copil din relațiile anterioare. Fiica Monicăi și a lui Irinel locuiește împreună cu mama sa în America. Deși, este destul de discreta cu viața sa de când a părăsit România, Monica se mai îndură din când în când sa mai posteze câte o fotografie pe conturile sale de socializare.

Dacă atunci când era căsătorita cu Irinel, Monica era foarte răsfățătă de acesta cu mâncăruri alese si restaurante de lux, acum se pare ca Monica este cea care-si răsfață partenerul actual. Bruneta s-a transformat într-o gospodină desăvârșită. Gătitul a devenit pentru ea un mod de a-si răsfăța partenerul. Aceasta îi pregăteste lui Mr. Pink bucate alese, atât preparate românești cât si asiatice.

Moni, gospodină pentru Mr. Pink

Se pare că Monica se bucura de tihna în familie, iar pentru ca lucrurile să decurgă frumos, intocmai ca în orice familie fericită, frumoasa moldoveanca s-a apucat de gătit pentru iubitul ei. Într-o zi s-a putut lăuda cu șapte preparate alese, pregătite chiar de ea. Astfel, iubitul ei chinez s-a delectat cu chifteluțe românești din carne tocată, dar și din cartofi, batoane cu cereale, supă de varză kale, paste cu sos pesto din nuci, creveți la grătar și cartofi natur.

Monica și Mr. Pink locuiesc  într-o vilă în valoare de 3,5 milioane, în Malibu, California. Cei doi formează un cuplu de peste zece ani. Împunătoarea vilă  este extrem de luxoasă. Are o vinotecă, saună, sală de fitness, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.

Recent, Monica și Ramona s-au revazut în Dubai. Cele două brunete au făcut în așa fel încât să-și poată aniversa zilele de naștere împreună. Monica locuiește pe continentul american, iar Ramona s-a stabilit la Dubai, unde se pare că duce o viață de prințesă, trăind în lux și opulență. Imaginile pe care frumoasa româncă le postează pe conturile sale de socializare demonstrează acest lucru.

Surorile Gabor sunt născute amândoua în luna ianuarie. Pe 8 ianuarie, Monica a împlinit vârsta de 33 de ai, iar Ramona, 32 de ani, pe pe 16 ianuarie. Cu această ocazie, dar și datorita faptului că restricțiile de călătorie au fost ridicate, cele două brunete au ales să se reîntâlneasca pentru a-și sarbători aniversarile împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI