EXCLUSIV Gheorghe Dincă și soția lui au divorțat legal. Ce s-a întâmplat, după gratii

EXCLUSIV Gheorghe Dincă și soția lui au divorțat legal. Ce s-a întâmplat, după gratii

Odată cu trecerea timpului, iată că tot mai apar informații noi și șocante. Dacă la început doar Dincă era luat în colimator, iată că acum și familia sa, în special Elena, fosta soție, căci, da, ”Monstrul din Caracal” și Elena au divorțat de comun acord, la notar.

 Gheorghe Dincă și soția lui au divorțat legal

Sursele au declarat pentru Impact.ro că nevasta lui Dincă a divorțat oficial de Gheorghe Dincă în decembrie 2019. Se întâmplă că în noiembrie au depus actele, iar în decembrie acestea au ieșit. El a delegat un avocat pentru a se ocupa de tot ce e necesar. Menționăm că decizia de a divorța a fost de comun acord, la notar.

Sursele noastre au mai precizat că femeia a fost cea care a cerut divorțul, tocmai pentru a nu i se mai pune eticheta de ”soție de criminală”.

Elena (fostă) Dincă, pusă la zid

Mai mult decât atât, Elena (fostă) Dincă a fost pusă la zid de părinții Alexandrei și ai Luizei, iar avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a mers pe ideea că femeia ar fi întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată în casa groazei, în aprilie

”O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, a declarat Tonel Pop în cadrul unui interviu TV.

Legătura dintre Elena (fostă) Dincă și moartea Alexandrei Măceșanu

Tot atunci s-a vehiculat că femeia ar fi avut o legătură și cu dispariția Alexandrei Măceșanu, iar surse au luat în calcul varianta că aceasta ar fi mințit în declarațiile date. Vecinii susțin că fosta nevastă a lui Dincă ar fi fost chiar în curtea fostului bărbat în ziua când ar fi fost ucisă Alexandra.

”E o părere, cum că femeia ar fi venit atunci de la Arad, acolo unde stătea de câteva luni, acasă, la Dincă. Nu se poate băga mâna în foc că a fost exact așa, sunt niște indicii noi, dar oamenii legii trebuie să ancheteze și această pistă”, au dezvăluit persoane din Caracal într-o emisiune TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI