Motivul pentru care soția lui Gheorghe Dincă nu vine să îl viziteze în arest. Cine nu o lasă pe Elena să facă asta

Motivul pentru care soția lui Gheorghe Dincă nu vine să îl viziteze în arest

Gheorghe Dincă se află în arest de aproape două luni. Cu toate acestea, soția sa, Elena, nu vine să îl viziteze. Cine nu o lasă să facă asta?

Motivul pentru care soția lui Gheorghe Dincă nu vine să îl viziteze în arest

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, este în arest de aproximativ două luni, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În această perioadă, Dincă nu a fost vizitat în pușcărie de niciun membru al familiei sale, chiar dacă, din punct de vedere legal, avea tot dreptul. Daniela, fiica sa, cât și ceilalți doi băieți, au evitat să dea ochii cu tatăl lor, care acum este numit criminal de o țară întreagă. De altfel, inclusiv soția sa, Elena, a refuzat să îl vadă pe Dincă. Potrivit unor surse, criminalul din Caracal ar fi decis ca oamenii dragi să stea departe, pe cât posibil, de situația în care se află.

Motivul pentru care soția lui Gheorghe Dincă nu vine să îl viziteze în arest. Cine nu o lasă pe Elena să facă asta

„El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente”, au dezvăluit oameni din preajma lui Dincă.

Dincă, negocieri cu polițiștii

Mai mult, conform decarațiilor făcute de Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, el a negociat pe recunoașterea celor două crime, în special pentru a nu se lua cineva de familia lui.

„Am să vă fac o destăinuire importantă, atât cât pot. Dincă negociază cu autoritățile să nu se atingă de familia lui. Există în dosar probe, indicii care ne arată că a negociat pe recunoaşterea celor două crime, în special pentru a nu se lua cineva de familia lui. Să fie lăsată în pace (n. red. – familia lui Dincă), vă spun şi textul”A, a spus Tonel Pop, zilele precedente.

23 august 2019, urmărire penală în cazul Caracal pentru complicitate la omor, pe numele soției lui Dincă

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală în cazul de la Caracal și pentru complicitate la omor, pe numele soției lui Gheorghe Dincă. Informația este confirmată de Felix Dănilă, șeful DIICOT.

„În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem şi pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracţională a numitei Dincă Elena, soţia inculpatului”, a spus Bănilă, citat de Mediafax.

”Sunt indicii că Elena s-a intersectat cu Luiza”

De menționat este că, Tonel Pop, întrebat dacă în dosar sunt indicii că vreunul dintre membrii familiei lui Dincă ar fi avut o implicare în operațiunile desfășurate de inculpat, a răspuns afirmativ.

„Este clar că din corespondențele din dosar sunt indicii clare și probe că această doamnă (soția lui Gheoghe Dincă – n.r.) s-a intersectat cu Luiza sau cel puțin că Luiza trăia în timp ce doamna era acolo.

Dacă acea doamnă a venit și a făcut o curățenie înainte de Paște cu degresant, cu soluții, cu nebunii, vine și curăță totul, inclusiv mobilierul pe care s-a găsit sânge foarte bine prelevat după ce a făcut curățenie, înseamnă că sângele acolo a apărut de la ei ființă vie după ce a făcut curățenie, ceea ce înseamnă că trăia Luiza când ea era acolo”, a mai declarat avocatul.

Poziția soției lui Dincă

”Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină.

Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)”, le-a spus femeia anchetatorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI