EXCLUSIV George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat la tribunal e ireal

EXCLUSIV George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat la tribunal e ireal
George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan

Deși s-au despărțit de aproape un an de zile, George Burcea și Andreea Bălan nu pot divorța, momentan. Ce s-a întâmplat la tribunal este ireal. Ce pretenții are jurata de la Te Cunosc De Undeva de la fostul ei partener de viață.

De ce nu poate divorța George Burcea de Andreea Bălan

Ziua și scandalul pentru Andreea Bălan și George Burcea. Deși păreau a fi cuplul perfect, cu o familie de invidiat, alături de cele două fetițe Ella și Clara, povestea de iubire a luat sfârșit, la numai câteva luni după ce s-au căsătorit. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate acum aproape un an de zile și, între timp, actorul și jurata de la Te Cunosc De undeva și-au refăcut viețile alături de alte persoane.

Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele tânărului afacerist Tiberiu Argint, iar George Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub, de care s-a îndrăgostit pe vremea când au participat amândoi la emisiunea Ferma de pe PRO TV.

Chiar dacă lucrurile au fost spuse între ei, Andreea Bălan si George Burcea nu au divorțat legal nici acum. Motivul este unul cât se poate de simplu. Se pare că frumoasa blondină și fostul ei partener se răboiesc în instanță, din cauza pensiei alimentare. Părinții Clarei și ai Ellei nu se înțeleg la bani.

George Burcea a fost nevoit să dovedească, prin contracte și documente care-i calculează veniturile încasate în ultimul an, că nu se poate ridica la pretențiile artistei și nici nu poate plăti, deodată, retroactiv toată suma, din ianuarie 2020, de când a părăsit căminul conjugal. De asemenea, Andreea Bălan i-ar fi cerut lui Burcea, în continuare, un test antidrog pentru a se convinge că actorul nu mai consumă substanțe stupefiante. 

Andreea Bălan, planuri de căsătorie cu Tiberiu Argint

Soarele a răsărit pe strada Andreei Bălan. Frumoasa blondină și-a găsit liniștea și fericirea în persoana lui Tiberiu Argint, tânărul afacerist alături de care trăiește o poveste de dragoste de 10 luni de zile.

Relația dintre cei doi merge foarte bine, iar surse din anturajul vedetei susțin că iubitul dansatoarei petrece mult timp și alături de fiicele vedetei, semn că face, deja, parte din familia blondinei.  Mai mult de atât, Andreea Bălan nu refuză ideea de a ajunge, din nou, în fața altarului alături de omul care i-a readus zâmbetul pe față.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva.

Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu?!”, a declarat fosta soție a lui George Burcea pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI