Andreea Bălan va îmbrăca iar rochia de mireasă. Primele declarații despre eveniment

Andreea Bălan va îmbrăca iar rochia de mireasă. Primele declarații despre eveniment
Andreea Bălan va îmbrăca iar rochia de mireasă. Primele declarații despre eveniment

„Vreau să fiu fericită”, a exclamat Andreea Bălan în cel mai recent interviu, unde a vorbit despre momentul când va purta din nou rochie de mireasă.

Andreea Bălan, declarații despre căsătorie. Vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă

Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea în 15 septembrie 2019, eveniment așteptat și admirat de toți fanii celor doi. Mireasa a fost toată un zâmbet pe tot parcursul ceremoniei, scăpând câteva lacrimi de emoție în fața preotului. Ei s-au cununat la Biserica Sf. Treime Dudești din București, iar după eveniment a avut loc și botezul fetiței lor mai mici, Clara Maria.

Cântăreața a purtat în ziua cea mare trei rochii spectaculoase, realizate de designerul Otilia Brăiloiu. Zece oameni au lucrat pentru a-i îndeplini artistei toate dorințele. Nu a fost să fie, însă, căci în februarie 2020 apărea în presă vestea că Andreea și George vor divorța. Din iarna acelui an și până acum, situația s-a echilibrat, iar fiecare își vede de viața lui. Andreea Bălan este îndrăgostită de Tiberiu Argint, fratele vedetei TVR Sonia Argint, în timp ce George Burcea și-a găsit iubirea în emisiunea ”Ferma”, pe Viviana Sposub.

„Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă” 

Acum, solista este hotărâtă să ajungă la altar din nou, declarându-se o femeie iubită, fericită și împlinită, semn că a găsit bărbatul perfect pentru ea.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu, mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars.

În ceea ce-l privește pe fostul soț, și el se declară fericit de turnura pe care a luat-o viața sa:„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI