13 mart. 2021 | 11:48

Ce fac Andreea Bălan și Tiberiu Argint în casă, de față cu fiicele ei. S-a aflat tot adevărul acum

Monden
Ce fac Andreea Bălan și Tiberiu Argint în casă, de față cu fiicele ei. S-a aflat tot adevărul acum
Ce fac Andreea Bălan și Tiberiu Argint în casă, de față cu fiicele ei

Andreea Bălan este cât se poate de fericită în brațele iubitului ei, Tiberiu Argint. Vestea bună pe care toți fanii artistei o așteptau cu sufletul la gură. Cum se înțelege tânărul afacerist cu Ella și Clara, fetițele cântăreței, și cum se distreză cu ele în casă.

Ce fac Andreea Bălan și Tiberiu Argint în casă, de față cu fiicele ei

De când este într-o relație cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan pare că și-a găsit liniștea. Frumoasa blondină se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce a găsit dragostea în brațele tânărului afacerist. După ce a fost la un pas de moarte, anul trecut, când a născut-o pe mezina ei, Clara, după divorțul scandalos cu actorul George Burcea și problemele de sănătate pe care le-a avut în toamna trecută, când a ajuns din cauza unui colecist, din nou pe mâinile doctorilor, Andreea Bălan trage linie și se bucură, acum, de tot ce este mai frumos în viața ei, precum cele două fetițe ale sale și noul ei iubit.

Relația dintre cei doi evoluează cu pași rapizi, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, acum când Tiberiu Argint petrece mai mult timp alături de Ella și Maya, fiicele partenerei sale. Mai mult de atât, iubitul Andreei Bălan a fost prezent și la ziua de naștere a Clăriței, fiica cea mică a juratei de la Te Cunosc De Undeva.

„În casa Andreei vin adeseori musafiri, vine Petrișor pentru repetiții, pentru discuții despre coregrafii, iar atunci este chemat și Tiberiu. Normal, nu există momente în care să fie sărutări sau orice asemenea gesturi, dar, deja, fetele îl cunosc pe Tiberiu. A venit (n.r. – la ziua Clarei, fiica Andreei Bălan) direct din Varșovia, a fost plecat pentru câteva zile. Le-a adus cadouri fetițelor, Andreea Bălan a și arătat, pe vlogul ei, ce au primit și cele mici de la Tiberiu, și ce a primit ea de la el.”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan își obișnuiește fetițele cu prezența actualului ei iubit

Se pare că povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint este una trainică și de viitor, fapt pentru care artista începe să le obișnuiască pe Ella și Clara, din ce în ce mai des, cu prezența iubitului ei, având în vedere că se comportă de parcă ar fi deja parte din familia lor.

„Andreea a decis că este timpul, oarecum, să îl introducă în familie, să se obișnuiască fetele cu prezența lui, chiar dacă, în sine, cele mici nu au cum să bănuiască cine este el de fapt. Pe de altă parte, e chiar normal să nu se deconspire de față cu fetele, ele și așa au trecut printr-un stres legat de despărțirea mamei lor, dar Andreea știe că, la un moment dat, la cum merge relația cu Tiberiu Argint, ar putea să se ajungă ca el să se transforme într-o prezență permanentă alături de ei.  Și, atunci, printre alții, l-a introdus și pe el, iar relația cu fetițele este una bună, lui îi plac copiii”, au declarat prieteni de-ai blondinei pentru sursa citată.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Alexia Eram l-a uitat rapid pe Mario Fresh. Cine o face fericită
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Rusia a blocat România. Decizia venită direct de la Moscova
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind ADERAREA la Schengen. AUSTRIA a făcut ANUNȚUL
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro