Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Nelu Stoian să moară. Florin Salam abia făcuse anunțul

Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Nelu Stoian să moară. Florin Salam abia făcuse anunțul
Deces Nelu Stoian: Ce se întâmplase înainte cu câteva ore înainte de a fi anunțat decesul?

Fratele lui Florin Salam a murit ieri. Familia manelistului trăiește momente extrem de grele după ce bărbatul a fost răpus de coronavirus. După o luptă de două luni cu COVID-19 și alte boli care-l năspustiseră, trupul lui Nelu nu a mai rezistat. Ce s-a întâmplat cu acesta în urmă cu doar câteva ore înainte de a fi anunțat decesul?

Deces Nelu Stoian: Ce se întâmplase înainte cu câteva ore înainte de a fi anunțat decesul?

Durere imensă în familia Stoian, după ce Nelu a pierdut lupta pentru viață ieri, 25 septembrie. Cruzimea zilei care a adus doliu în familia manelistului a fost că în ziua cu pricina bărbatul ar fi început să se simtă mai bine, conform spynews.ro. Din păcate, a lăsat în urmă o mare de lacrimi, fiica sa adolescentă și-a pierdut tatăl timpului, iar cei doi frați ai lui rămân fără sprijinul moral. Ironia dureroasă a fost că Florin Salam anunțase în aceeași zi că este prilej de sărbătoare datorită unui proiect foarte drag lui care urmează să le revină în atenție și fanilor. În dimineața de vineri, cântărețul anunța că în curând va ieși piesa „Mai iartă-mă o dată”, în colaborare cu Narcisa.

În jurul orei 20:40, acesta a primit cea mai neagră veste – fratele său pierduse lupta crâncenă pe care o ducea de două luni. Nelu Stoian suferea de mai multe boli, astfel că virusul a atacat un organism deja slăbit, în cele din urmă doborându-l. Rudele au stat toată noaptea în fața spitalului, în încercarea de a-i ridica trupul neînsuflețit. Familia îl va aduce acasă cât de curând, după care urmează o altă zi teribilă – înmormântarea.

Deces Nelu Stoian. Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte de a fi anunțat decesul?
Deces Nelu Stoian. Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte de a fi anunțat decesul?

„Suntem disperați”

Un alt scandal aprins în urmă cu o săptămână la porțile spitalului unde era internat Nelu a șocat pe toată lumea. Atunci, Florin Salam se plângea de faptul că nimeni nu-i dă nicio veste din interiorul instituției medicale. El și sora sa erau îngrijorați de starea de sănătate a fratelui lor, iar nimeni nu le dădea nicio informație.

„Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Trebuie să știm starea lui. Ce putem să facem? Indiferent de situație, că este sau nu în ultima fază, trebuie să știm ce e cu el. Acum două săptămâni el s-a simțit rău. Am chemat ambulanța de la Sanador și l-au dus la Floreasca. După 4 zile, s-a simțit mai bine, i-au făcut un CT și au descoperit că are pneumonie mai severă. I-au făcut două teste de coronavirus și i-au ieșit negative”
Florin Salam