Florin Salam, în stare de șoc. Ce i-a transmis cumnatul său, după ce fratele manelistului a ajuns la ATI. Mesajul halucinant

Florin Salam, în stare de șoc. Ce i-a transmis cumnatul său, după ce fratele manelistului a ajuns la ATI. Mesajul halucinant
Florin Salam, în stare de șoc. Ce i-a transmis cumnatul său, după ce fratele manelistului a ajuns la ATI

Este mare durere în familia manelistului Florin Salam. Fratele lui, Neluțu, a fost diagnosticat cu COVID-19 și se luptă de săptămâni bune pentru viața lui, după ce au apărut complicații. Cumnatul artistului, Florin Albu, spune că o eventuală tragedie i-ar face pe cei din familia Salam să înțeleagă durerea pierderii unui om drag, cum s-a întâmplat în cazul lor, după ce a murit Fănica. Declarațiile uluitoare, în continuare.

Cumnatul lui Florin Salam îi dorește răul manelistului?

Cumnatul lui Florin Salam a vorbit, într-un live pe Facebook, despre drama prin care trece familia manelistului în aceste momente. Bărbatul a ținut să-i transmită artistului că nu îi dorește răul fratelui său, Neluțu Stoian, pe care îl consideră prieten și căruia îi este recunoscător pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit. Totuși, Florin Albu nu poate îngropa securea războiului cu vedeta din lumea manelelor, despre care spune că i-a băgat sora în mormânt.

De asemenea, bărbatul susține că această perioadă de grea încercare îi va face pe cei din familia Salam să fie mai empatici față de durerile celorlalți și să înțeleagă clipele grele prin care a trecut el și rudele sale, atuci când Fănica zăcea pe patul de spital.

„Dar acum o să simtă durerea mama lui Florin Salam, Maria, Marina (sora lui Florin Salam) și Nuți (cealaltă soră a lui Salam)… Cum vă simțiți voi acum? Nuți, Marina, Florin Salam?“, se întreba, retoric, Albu, pe live.

Florin Albu nu poate să îngroape securea războiului

Cumnatul manelistului nu s-a oprit, însă, aici și a declarat că, chiar dacă nu și-ar dori să se întâmple o tragedie cu Neluțu, doar așa ar putea înțelege rudele celui din urmă ce înseamnă suferința.

Florin Salam și fosta soție, Fănica
Florin Salam și fosta soție, Fănica

„Acum, durerea pe care o ai, că se întâmplă necazul care nu vreau să se întâmple cu fii-tu, o să vă dați seama prin ce durere, prin ce necaz și ce suferințe am trecut noi, familia lui Fănica! Eu nu mă bucur, că nu e un dușman, e fratele meu, e prietenul meu. Mă iubea și mă respecta!“, a mai spus bărbatul.

S-au adus acuzații grave în scandalul dintre Florin Salam și familia fostei sale soții, Ștefania Stoian, zisă Fănică. Femeia a suferit de o boală cruntă – ciroză -, care i-a curmat zilele la doar 27 de ani.

Femeia a încetat din viață în anul 2009, iar rudele acesteia au acuzat că manelistul nu ar fi ținut niciodată la ea, fiind chiar violent cu fosta soție. Toate acestea ar fi condus la erodarea sănătății Fănicăi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI