Detaliul șocant observat de fani la Daria. Bianca Drăgușanu sigur râde copios acum

Detaliul șocant observat de fani la Daria. Bianca Drăgușanu sigur râde copios acum
Detaliul observat de fanii Biancăi Drăgușanu la Daria Radionova

Fanii Biancăi Drăgușanu au observat un detaliu în pozele fostei rivale cu care l-a împărțit o bună vreme pe Alex Bodi. Vorbele blondei s-au cam adeverit în această situație. Ce se întâmplă cu cele două?

Detaliul observat de fanii Biancăi Drăgușanu la Daroa Radionova

Cele două au fost rivale și au împărțit inima aceluiași bărbat, iar deși se pare că acum nu mai au nimic de împărțit…nu e deloc așa. Se pare că Daria o cam copiază pe diva noastră. Actuala iubită a controversatului afacerist împarte aceleași gusturi cu fosta asistentă păcătoasă care i-a fost soție amorezului său. Acestea seamănă la chip, forme, iar acum se poate observa cum preferă și același gen de ținute. Bianca și Daria au pozat recent, separat, îmbrăcate din cap până-n picioare în piele.

”Crăciunul nu-l fac în România, nici măcar la Londra. Voi fi plecată cu munca și voi călători câteva zile. Sper să pot petrece de Revelion cu cei iubiți, dar de Crăciun sigur nu”, a răspuns Daria Radionova, lăsând să se înțeleagă și faptul că vrea ca indiferent orice s-ar putea schimba să-și facă loc pentru iubitul ei în special în seara dintre ani. Amintim că Alex Bodi îi este acum alături și fizic, după ce autoritățile au decis să îl aresteze la domiciliu. Afaceristul a petrecut câteva zeci de zile încarcerat alături de alți trei deținuți, iar la moment încă se discută dosarul în care acesta e vizat.

  • Modul de operare al proxeneților 

„În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza oraşelor Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria).”

DIICOT

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO şi a unităţilor subordonate efectuează un număr de 386 de percheziţii domiciliare, în cadrul unor ample acţiuni, vizând destructurarea unor grupări infracţionale organizate, acţiuni ce se derulează concomitent pe raza judeţelor Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeş, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud şi în municipiului Bucureşti”
DIICOT

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI