Bianca Drăgușanu i-a șocat pe toți. Cum a aruncat peste 200.000 de euro în cel mai greu moment pentru români

Bianca Drăgușanu i-a șocat pe toți. Cum a aruncat peste 200.000 de euro în cel mai greu moment pentru români
Bianca Drăgușanu, gest arogant în pandemie

Bianca Drăgușanu șochează din nou! Pe una din cele mai controversate vedete de la noi o dau banii afară din casă. Deși suntem într-un moment critic la nivel mondial, aceasta își permite să scoată din buzunar sume de peste 200.000 de euro.

Bianca Drăgușanu, gest arogant într-un moment critic pentru omenire

Bianca Drăgușanu nu uită de opulența care a consacrat-o și care a stat în dreapta sa îndiferent de moment. Deși ne aflăm într-un moment critic pentru toată lumea din cauza crizei sanitare, se pare că vedetei îi merge poate mai bine decât înainte în afaceri. Blondina și-a cumpărat recent două mașini foarte scumpe – un Rolls Royce și un GLE Coupe, arată spynews.ro. Indiferent de scandalurile care se perindă prin viața ei Bianca nu uită să se premieze singură. Vedeta a scos din buzunar zeci de mii de euro pentru două mașini cu care sigur le va face în ciudă șoferilor.

Cu toate că trece în continuare prin momente grele din cauza fostului soț, fosta asistentă păcătoasă se alină cu câteva cadouri. Amintim că la o lună de când Alex Bodi a ajuns în spatele gratiilor o conversație dintre el și Bianca a fost făcută publică. Cei doi nu au îngropat încă securea războiului, iar în dialogul avut s-au certat de mama focului.

Bărbatul i-a reproșat că nu i-a fost alături în această perioadă grea, dar și că vrea să-l facă gelos cu un milionar turc. ”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a mai reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi!

„Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă”

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-a spus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI