EXCLUSIV De ce a ajuns, de fapt, fata Anamariei Prodan la spital. Prin ce momente cumplite a trecut

EXCLUSIV De ce a ajuns, de fapt, fata Anamariei Prodan la spital. Prin ce momente cumplite a trecut
Anamaria Prodan, detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, care a ajuns recent la spital

Anamaria Prodan a mărturisit pentru playtech.ro momentele cumplite prin care trece din nou familia. Care este motivul pentru care fata cea mică a celebrei impresare a ajuns la spital?

Fiica Anamariei Prodan, din nou pe mâna medicilor

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a ajuns din nou pe mâna medicilor. Sarah Dumitrescu le-a arătat fanilor cum se simte și s-a pozat chiar înainte de a intra în sala de operații. Deși cei care îi invidiază pentru viața de lux în care trăiesc sunt de părere că renumita familie e categoric ocolită de probleme, lucurile nu stau așa deloc. Mama tinerei în vârstă de 20 de ani a făcut declarații în exclusivitate pentru playtech.ro despre motivul pentru care aceasta a ajuns din nou la spital.

Amintim că Sarah a mai fost operată în urmă cu câteva luni, în urma unui accident suferit în cadrul unui meci de baschet. Sportiva și-a rupt atunci ligamentul, motiv pentru care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

‘Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată mai bine decât cel nou. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul. Acum 3 săptămâni, în timpul meciului, a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde’
Anamaria Prodan

”Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa”

Prima accidentare extrem de gravă suferită – ruptură de ligament încrucișat anterior – s-a produs în primul sfert al meciului dintre Ole Miss, echipa Universității Mississippi și cea a Universității Sam Houston.

”Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah. A muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a scris pe rețelele de socializare ‪Yolett McPhee-McCuin, antrenora baschetbalistei Sarah Dumitrescu la Ole Miss.

  • Sarah Dumitrescu a debutat pe data de 1 noiembrie a lui 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA – ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Aceasta ar putea deveni a treia sportivă din România ajunsă la acest nivel, după Gabriela Mărginean și Florina Pășcălău.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI