Fata Anamariei Prodan a luat ochii tuturor. Cum a putut să apară în București, toți au fost șocați

Fata Anamariei Prodan a luat ochii tuturor. Cum a putut să apară în București, toți au fost șocați
Cum a apărut în București fiica Anamariei Prodan

Ana Maria Prodan se poate considera una dintre cele mai mândre mame din lume. Pe lângă faptul că are o carieră de succes și arat incredibil, vedeta are și copii care o moștenesc. Cum a fost surprinsă fiica impresarei în Capitală?

Fata Anamariei Prodan a luat ochii tuturor

Vorbim despre Rebecca Prodan, care a fost surprinsă de paparazzi SpyNews.ro la volanul unui bolid de sute de mii de euro pe străzile din București. Așadar, tânăra în vârstă de 21 de ani, și-a luat cele mai bune prietene și au ieșit în oraș.

Rebecca a ales să îmbrace o ținută simplă, însă care i-a scos în evidență picioarele lungi. Pe cât de comodă și simplă era ținuta, tot pe atât de scumpă e, căci este știut faptul că cei din familia Reghecampf se îmbracă doar cu haine de firmă.

Fetele, trei la număr, au mers la un restaurant de fițe din Capitală, iar după aceasta, Rebecca și-a luat însoțitoarele și au mers la o plimbare pe străzile din Capitală, cu bolidul de lux al mamei sale, întorcând toate privirile, potrivit Spynews.ro.

Ce a pățit Sarah, fiica Anamariei Prodan

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a postat pe rețelele de socializare un Insta Story în care chiar ea este personajul principal. Din nefericire, imaginea pe care a oferit-o nu este una tocmai fericită, deoarece aceasta se află pe patul cu masca de oxigen.

Din fotografii, se pare că Sarah a trebuit să primească îngrijiri medicale la piciorul la care a fost operată. De menționat este faptul că, fiica Anamariei Prodan a avut anumite probleme medicale în urmă cu câteva luni și este posibil ca internarea de la finalul acestui an să aibă legătură cu acestea.

”Totul a decurs bine. Mulțumesc tuturor celor care m-au contactat”, este mesajul postat de Sarah în care le-a mulțumit oamenilor care s-au interesat de starea sa de sănătate.

A mai suferit o operație

În urmă cu ceva timp, Sarah a mai trecut printr-o intervenție chirurgicală asemănătoare. Și atunci, mama sa a stat cu sufletul la gură.

”Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului.

Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, spunea în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan, la prima intervenție chirurgicală a fiicei sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI