Anamaria Prodan a dat lovitura în fotbal. Câți bani a putut să câștige: este absolut halucinant

Anamaria Prodan a dat lovitura în fotbal. Câți bani a putut să câștige: este absolut halucinant
Câți bani a câștigat Anamaria Prodan din fotbal?

Anamaria Prodan a făcut câteva mărturii abia așteptate de fanii săi. Detalii din viața personală și profesională a celei mai cunoscute impresare din România. Câți bani a câștigat din fotbal?

Câți bani a făcut Anamaria Prodan din fotbal?

Celebra impresară a venit cu detalii din viața sa personală și profesională în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Aceasta a vorbit despre cum s-a simțit să evolueze într-o lume dominată de bărbați și cum a dobândit imperiul de care se bucură acum. Primul său comision l-a făcut în anul 2006, după transferul lui Adrian Iordache de la Dinamo la o echipă din Rusia, iar rezultatele din ce în ce mai bune nu au încetat să apară în cariera vedetei.

La 10 ani distanță de primul comision făcut în valoare de 15.000 de euro Prodan reușea un alt record. Soția lui Laurențiu Reghecampf a încasat 1 milion de euro ca parte a 10% din comision dintr-un contract de 10 milioane de euro pentru transferul lui Nicolae Stanciu în Belgia. Acesta e considerat și azi cel mai mare transfer din România, dar și din Belgia. ”Câți bani ați făcut până acum din fotbal”, a întrebat-o Denise Rifai. „Cea mai dură negociere a fost transferul lui Stanciu la Anderlecht. Gigi Becali cerea o sumă, o agream, apoi interveneau procentele, nu ne înțelegeam, renegociam suma iar. A durat. Eu obțin contracte pentru că sunt cea mai bună, cea mai serioasă, cea mai muncitoare. Evident, încerc să îmi educ antrenorii și jucătorii acum. Asta contează enorm”, a detaliat sursa citată.

”Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a răspuns Anamaria Prodan, despre banii câștigați din fotbal.

„Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ”

„Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție. E este cel care cântă în casă, dacă ar fi să fiu sinceră. Laur nu se exteriorizează, dar are niște ochi albaștri care te fac să îngheți, dacă se uită fix la tine. Eu țip, fac circ, arunc. El doar se uită. Când o face adânc, a tăcut toată lumea”
Anamaria Prodan Reghecampf

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI