EXCLUSIV Cutremurător ce se întâmplă cu câinii Cristinei Țopescu. Familia jurnalistei nici nu vrea să audă de ei

Ce se întâmplă cu câinii Cristinei Țopescu

Vestea că prezentatoarea TV Cristina Țopescu a fost găsită fără viață în casă avea să cadă ca un trăsnet peste familia și prietenii săi. Au trecut șapte zile de atunci, timp în care acesteia i s-a efectuat o necropsie la INML, a fost privegheată, iar mai apoi incinerată, conform dorinței sale.

Ce se întâmplă cu câinii Cristinei Țopescu

În urma Cristinei Țopescu nu au rămas averi, ci patru câini pe care cunoscuta vedetă îi adunase de pe stradă. Atunci când a fost descoperită de către vecini și poliție, animalele au fost luate de către Kuki Bărbuceanu, președintele unui asociații pentru protecția animalelor, dar și un bun prieten al Cristinei. Între timp, animalele, care erau deshidratate, la un pas de deces, au fost îngrijite și sunt gata de adopție. Însă, momentan, nimeni nu și-a manifestat dorința de a-i lua în îngrijire.

„Patrupedele sunt într-un adăpost în acest moment. Au început să capete puteri. Mânăncă și plâng, însă nu sunt foarte sociabili. Unul dintre ei a fost adoptat de o vecină, însă ceilalți patru sunt ai nimănui acum. Vorbim de căței care au fost maltratați până să ajungă la Cristina, căței cu nevoi speciale. Din păcate, familia a transmis clar că nu vor să aibă grijă de animale, motivând faptul că nu au spațiu și nici timp

Sperăm ca niște oameni cu suflet mare să se îngrijească de aceste animale chinuite. Poate prietenii ei vor vedea acest mesaj disperat și vor dori să adopte unul dintre cei patru câini. Cristina îi considera copiii ei. Nu conta că are bani sau nu, grija pentru căței era mai presus de orice”, ne-a mărturisit un apropiat al fiicei lui Cristian Țopescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI