Coincidență macabră. Cu cine s-a întâlnit Cristina Țopescu, cu doar câteva zile înainte să moară

O coincidență macarbă a avut loc cu câteva zile ca Cristina Țopescu să moară. Cu cine s-a întâlnit fosta jurnalistă. Drama e imensă!

Coincidență macabră

Exact cu câteva zile înainte să moară, Cristina Țopescu s-a întâlnit absolut întâmplător cu mama unei bune prietene de-ale sale, decedată la doar 49 de ani. Este vorba despre mama jurnalistei Simona Catrina, pe nume Dara Codescu. S-a întâmplat chiar pe holurile postului de televizune Canal 33, acolo unde jurnalista avea de prezentata o emisiune.

Simona Catrina a murit la 49 de ani

Reamintim că Cristina Țopescu era extrem de apropiată de Simona Catrina, ceaa care s-a stins din cauza cancerului mamar. Atunci, cea care a invitat-o pe mama Simonei Catrina la Canal 33 a fost Alice Năstase-Buciuța, care a spus că cele două femei au vorbit tocmai despre moarte, chiar cu câteva zile înainte să se afle și despre moartea Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost condusă, joi, pe ultimul drum și incinerată la Crematoriul Uman, din Capitală. Înainte de-a fi incinerată, coșciugul fostei prezentatoare a fost depus la capela Cimitriului Bellu, acolo unde foarte multe persoane care au cunoscut-o au venit să-și ia rămas bun.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în anul 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, apărând în emisiuni pentru copii. Cristina Țopescu a absolvit facultatea de Limbi Străine din București. Jurnalista a devenit membră a PSD, iar în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv, post pentru care prezenta ”Focus”, principalul buletin de știri al televiziunii. Încă din anul 2013 aceasta a lucrat la Antena 3, dar a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în anul 2017, invocând motive personale. În anul 1989, jurnalista a încercat să fugă din România, fiind arestată și trimisă la închisoare timp de trei luni. A fost eliberată din arest pe data de 19 decembrie 1989.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI