Ce salariu încasa Cristina Țopescu de la Ministerul Sănătății. Cu ce se ocupa chiar înainte să moară

Ce salariu încasa Cristina Țopescu de la Ministerul Sănătății

Cristina Țopescu a murit, la vârsta de 59 de ani și a fost incinerată, joi, la Crematoriul Uman din București. După moartea jurnalistei, s-a aflat ce salariu ar fi avut pe vremea când a lucrat la Ministerul Sănătății, însă informațiile sunt inexacte.

Ce salariu încasa Cristina Țopescu de la Ministerul Sănătății

Cristina Țopescu a fost numită pe postul de consilier personal al secretarului de stat Horațiu Moldovan în noiembrie 2019, iar informațiile despre salariul pe care l-a avut la Ministerul Sănătății au început ulterior să apară. S-a scris că vedeta ar fi încasat 5.000 de lei pe lună, însă există 6 funcţii de consilier personal în Ministerul Sănătăţii, iar pe site-ul insituției sunt precizate și salariile.

Potrivit știrilekanald.ro, Cristina Țopescu ar fi încasat un venit lunar net de 6.338 lei, 6.185 lei, 5.746 lei, 6.034 lei, 5.090 lei sau 5.423 lei.

Am crezut că era în Germania, avea obiceiul să își viziteze mama. Am vorbit cu ea înainte de Sărbători. Apoi colegii mei au încercat să o găsească, pentru că nu era în concediu, dar în zadar. A fost un colaborator prestigios, care ne-a ajutat foarte mult. Am fost tot timpul în legătură, consilierea ei a fost importantă, era un om profesionist. Activitatea de consilier e una dinamică, ea făcea deplasări în diverse zone, programul era flexibil, venea și seara. Ne trimitea rapoarte permanent, până de sărbători ne vedeam zilnic.Sunt multe evenimente pe care trebuie să le gestionăm. Nu am avut bănuiala unui asemenea eveniment tragic, ci a unei deplasări în străinătate sau al unui defect în comunicare, a declarat pentru Libertatea secretarul de stat Horațiu Moldovan, cel care i-a fost șef Cristinei Țopescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI