Serghei Mizil, reacție ciudată după despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă

Serghei Mizil, reacție ciudată după despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă
Reacție ciudată a lui Serghei Mizil după divorțul dintre Pepe și Raluca

Serghei Mizil, fiind un apropiat a lui Ion Talent, tatăl lui Pepe, a vorbit despre scandalul momentului, adică divorțul cântărețului de Raluca Pastramă.

Reacția lui Serghei Mizil după despărțirea dintre Pepe și Raluca

Precum și alți apropiați ai familiei lui Pepe, Serghei Mizil a fost foarte uimit când a auzit că artistul divorțează de soția lui, Raluca Pastramă. Mai mult de atât, scandalul care a izbucnit acum între cântăreț și Raluca pare fără noimă.

„Mie nu-mi place să vorbesc despre relațiile altora, dar scandalurile astea se repetă la indigo. Nu înțeleg de ce nu mai poate nimeni să divorțeze liniștit. Nu neapărat că mă refer la cazul lui Pepe, dar tot văd părinți în divorț care încearcă să-și facă rău prin copii, ceea ce mi se pare o super imbecilitate.

Adulții își refac viața ușor apoi după divorț, însă copiii suferă că nu pot să-și vadă ambii părinți”, a spus Serghei Mizil, invitatul lui Cristi Brancu în emisiunea sa de pe canalul de Youtube.

Raluca Pastramă l-a reclamat pe artist la poliție că a bătut-o de faţă cu fiicele lor, și a cerut ordin de protecție împotriva acestuia, atât pentru ea cât și pentru fetițe.

Și Serghei Mizil a trecut printr-o astfel de experiență

Totodată, Serghei Mizil a mărturisit că, după ce s-a despărțit de una dintre fostele sale neveste, a trecut printr-o experiență asemănătoare.

”Şi eu am pățit o chestie asemănătoare din partea unei neveste. Mi-am luat copiii lângă mine. Atunci când copiii au crescut și au vrut să se întoarcă împotriva ei, am spus nu, am spus „E maică-ta, s-a terminat!” Nu câștigi nimic decât să bulversezi copilul”, a povestit Serghei Mizil, potrivit WOWbiz.ro.

Scandalul dintre Pepe și Raluca

Se pare că în urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a fost împreună cu fetițele sale la baza Dinamo, unde micuțele au avut un antrenament de tenis. Potrivit Cancan.ro, artistul a sunat-o pe Raluca și a întrebat-o unde este, iar aceasta i-a spus exact unde se află. Pepe nu a stat pe gânduri așa că a ajuns la fața locului și a avut un schimb de replici acide cu soția sa.

Astfel, discuția dintre cei doi nu ar fi fost una tocmai bună, iar Pepe ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă de trei ori, chiar în fața fetițele pe care le are cu bruneta, micuțele fiind la doar câțiva pași de locul în care s-au produs scenele șocante.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI