EXCLUSIV Cum a reacționat tatăl Ralucăi Pastramă după ce s-a spus că fiica lui l-a înșelat pe Pepe. Toți s-au temut de acest moment

EXCLUSIV Cum a reacționat tatăl Ralucăi Pastramă după ce s-a spus că fiica lui l-a înșelat pe Pepe. Toți s-au temut de acest moment
Reacția lui Ion Pastrama cand a aflat ca fiica lui l-ar fi inselat pe Pepe

Socrul lui Pepe este un om de afaceri înstărit, un personaj controversat, cu care nimeni nu îndrăznește să se pună. Familist convins, lui Ion Pastramă nu i-a venit să creadă că fiica lui a fost capabilă de infidelitate.

Pepe a aflat că soția i-a pus coarne

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, cel puțin aparent, s-a destrămat. Anunțul a fost făcut chiar de Pepe, printr-o filmare, în care a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că el și soția lui și-au spus adio, dar și că decizia despărțirii i-ar aparține Ralucăi. Artistul a dat asigurări că a rămas în relații bune cu mama fiicelor sale și că, pe viitor, vor rămâne, cu siguranță, prieteni. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, spune o vorbă din bătrâni, care i se potrivește de minune latino-lover-ului.

Weekendul trecut, între Pepe și soția lui a avut loc o altercație, în urma căreia Raluca a făcut plângere la poliție, ba chiar a cerut și ordine de interdicție împotriva acestuia. Mai apoi, ea și-a restras cererea, sperând, astfel, că motivele scandalului vor rămâne ascunse. Ei bine, conform declarațiilor făcute chiar de Pepe, soția acestuia a fost plecată la munte cu un alt bărbat, iar surse din apropierea familiei Pascu susțin că frumoasa brunetă arm ai fi avut o relație extraconjugală care ar fi ținut o bună perioadă de timp.

Ion Pastramă, supărat foc pe fiica lui

Cel mai surprins de toată această turnură este tatăl Ralucăi, căruia nu îi convine absolut deloc faptul că fiica lui apare cu așa ceva în spațiul public:

“La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?

Ion a avut multe femei, dar este un familist covins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare”, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro. Reporterii noștri l-au contactat pe socrul lui Pepe, însă acesta nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Urmăriți Playtech.ro și pe