Pepe, șantajat cu poze compromițătoare cu Raluca Pastramă. I-au cerut mii de euro

Pepe, șantajat cu poze compromițătoare cu Raluca Pastramă. I-au cerut mii de euro
Pepe, șantajat în trecut cu poze compromițătoare care o au ca protagonista pe Raluca Pastramă

Înainte de cununie, Pepe a fost șantajat cu imagini în care Raluca a pozat goală. „Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară”.

Pepe, șantajat înainte de cununie cu poze compromițătoare cu Raluca Pastramă

Divorțul complicat al lui Pepe le-a reamintit unor fani de-ai săi despre episodul delicat trăit de el și partenera sa chiar înainte de cununie. Cei doi au devenit soț și soție în primăvara anului 2012. Înainte de marele moment, artistul a aflat de existența a cinci imagini în care femeia iubită a pozat goală. În plus, pe atunci, acestea ar fi trebuit să fie publicate chiar în ziua cununiei lor, când Raluca era și însărcinată cu prima fetiță, Maria. În timpul unor declarații de la acea vreme, cântărețul a subliniat că partenera sa a fost ținta unor oameni care îi vor răul.

„Ştiam de pozele astea demult! Avea 17 ani şi nu e nimic scandalos în ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară. E o fată gravidă, foarte cuminte. S-au încercat fel şi fel de acuze. Eu am aflat de această manevră acum trei săptămâni, probabil ei au copt-o acum două luni”, a declarat Pepe în cadrul unui interviu pentru Antena 1.

„Eu am cunoscut-o pe Raluca în iulie. Ea face 21 azi. Eu nu cred că un om până la 20 de ani nu a mai avut vreo relaţie. Eu, după trei luni cât timp am vorbit cu ea, am constatat că e virgină. Acel prieten al ei, cu care a stat câteva luni, a fost cu ea acum 2 ani şi ceva. Ea şi-a făcut nişte fotografii singură în oglindă. Ea nu a postat aceste fotografii nicăieri şi nici nu le-a trimis celui care pretinde că le are”, a mai spus Pepe.

Divorțul s-a mutat de la notar în istanță 

Pepe a anunțat pe 2 noiembrie 2020 că el și Raluca au decis să divorțeze, spre uimirea tuturor, cei doi afișându-se numai în ipostaze care să nu dea de bănuit că familia lor ar fi încercată. Inițial, cântărețul a subliniat că separarea oficială se va desfășura în cabinetul unui notar. Cu toate acestea, lucrurile între cei doi foști parteneri s-au complicat, iar de curând, când s-a zvonit că ar fi agresat-o, el a spus că totul se va muta în instanță .

„Fac un anunț extrem de important. E trist, totodată, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai clar, nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”, spunea Pepe într-un vlog pe canalul său de Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI