EXCLUSIV Cum a reacționat soția lui Cătălin Moroșanu după accidentarea gravă de la Survivor. Ce a transmis femeia

Cum a reacționat soția lui Cătălin Moroșanu după accidentarea gravă de la Survivor

Georgiana Moroşanu, soţia lui Cătălin Moroşanu, fost luptător K1 și supranumit, în arena sportivă, ”Moartea din Carpați”, este un medic stomatolog foarte apreciat în Iaşi. Cei doi formează un cuplu extrem de sudat, de mai bine 19 ani, în care deciziile cele mai importante le iau doar împreună. Georgiana ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Playtech.ro, în care ne-a vorbit despre emoțiile pentru Cătălin, care duce o luptă teribilă pentru trofeul ”Survivor”, concurs de supraviețuire filmat de Kanal D, în Republica Dominicană.

Georgiana Moroșanu, îngrijorată pentru Cătălin, după accidentul la picior: ”Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă”

Georgiana Moroșanu ne-a povestit, pentru Playtech.ro, despre soțul ei, vestitul Cătălin Moroșanu, concurent la ”Survivor”.

“Ne-am consultat şi la finele anului trecut, când m-a anunţat că fusese selectat pentru a intra în competiţia de la ”Survivor”. Nu am stat prea mult pe gânduri nici eu, nici el. Am decis că poate merge. Are suficientă experienţă, după ce a trecut prin toate poveştile de viaţă pe care le-a împărtăşit nu doar cu mine, ci şi cu zeci de mii de români”.

Ea a ţinut să precizeze și că numele lor de familie, în forma sa corectă, este Moroşan.

“Presa a simţit probabil nevoia unui Moroşanu. Şi uite aşa am devenit Moroşanu, deşi în acte suntem trecuţi Moroşan”, mai spune ea. Georgiana, 36 de ani, are mari emoții pentru soțul ei, accidentat  grav la picior, în urma probelor de concurs: “Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile!”, adaugă consoarta lui Moroşanu.

“Cel mai supărător lucru e faptul că nu putem vorbi. Nu avem cum lua legătura. Şi, ştiţi ce? Nimeni nu mă crede când le spun că nu am vorbit de atâta vreme cu el”

Ea mai afirmă că nimeni nu o crede că nu poate lua legătura cu soţul ei:

“Cel mai supărător lucru e faptul că nu putem vorbi. Nu avem cum lua legătura. Şi, ştiţi ce? Nimeni nu mă crede când le spun că nu am vorbit de atâta vreme cu el. Mă mai întreabă colegii de muncă sau chiar pacienţii, dintre cei care ştiu ce relaţie am cu Cătălin, mai ales, când am vorbit cu el ultima dată. Când le spun că nu am mai vorbit de la finele anului trecut se uită tare neîncrezători la mine!”.

Georgiana a apreciat enorm gestul soţului ei care pe 7 februarie, ziua în care s-au cunoscut cu ani în urmă, a reuşit cu ajutorul unor amici să posteze un mesaj special pe reţelele sociale, deşi era deja plecat.

“Pentru noi ziua aceasta, de 7 februarie, are mai mult sens decât cea a căsătoriei, 2 iunie, din urmă cu nouă ani. Iar Cătălin mă surprinde în fiecare an cu genul ăsta de mesaje. Nu ştiu cum face, îţi alege cuvintele cu grijă şi le învârteşte bine, dar tot mă ia prin surprindere. Şi nici nu se repetă!”, afirmă aceeaşi Georgiana Moroşanu.

”Pentru mine contează să vină acasă întreg. Cât mai repede. Să câştige cine o vrea, dar Cătălin al meu să revină mândru de el, bucuros de participare şi de eforturile depuse!”

În opinia ei, Cătălin Moroşanu, care va împlini în vară 37 de ani, nu trebuie să fie neapărat câştigătorul ediţiei din acest al emisiunii-concurs Survivor:

“Pentru mine contează să vină acasă întreg. Cât mai repede. Să câştige cine o vrea, dar Cătălin al meu să revină mândru de el, bucuros de participare şi de eforturile depuse!”.

Ea e de acord și cu intenţia lui Cătălin de a mai avea împreună un copil, după Natalis, fata lor de 11 ani, rămasă la Iaşi,  în grija bunicilor:

“Sincer, eu mi-aş dori tot o fetiţă. Dar o să acceptăm orice vom primi ca dar de la Dumnezeu!”, ni s-a mai confesat Georgiana Moroşanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI