EXCLUSIV Cu cine s-a recăsătorit fostul soț al Israelei. Ce a făcut Liviu cu banii moșteniți

Fostul soț al Israelei a vândut toată moștenirea primită după moartea femeii de afaceri, iar acum locuiește în Anglia, acolo unde s-a recăsătorit.

Liviu, fostul soț al Israelei, s-a recăsătorit. Ce a făcut cu moștenirea

În urmă cu aproape un deceniu, cuplul format din Israela Vodovoz și Liviu Arteni făcea deliciul presei și al publicului. Ea era o femeie de afaceri trecută de prima tinerețe, cu o avere estimată la peste 50 de milioane de euro. El, Liviu, un bărbat mai tânăr cu 20 de ani, fără o ocupație anume. Deși mulți au considerat că Liviu stă lângă fosta balerină numai din considerente financiare, iată că poveștile lor de alcov au ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori.

Totul până în 2016, atunci când Israela a decis să îl dea afară din casă pe Liviu. După divorț, ea a mărturisit că relația lor nu a fost nici pe departe atât de frumoasă precum părea, ea încasând în repetate rânduri bătăi de la Liviu, care era dependent de alcool. Imediat după separare, bărbatul a dispărut din peisaj, afându-se, ulterior, că își găsise o altă iubită în vârstă, alături de care locuia în Spania.

A moștenit bunuri de milioane de euro!

În 2018, Israela Vodovoz a fost găsită decedată în propria locuință, iar medicii susțineau pe atunci că afacerista ar fi suferit un atac cerebral masiv și că ar fi fost descoprită la cinci zile după moartea sa. Așa cum era de așteptat, soțul acesteia, Liviu, a moștenit o parte din averea de zeci de milioane de euro ale acesteia. Au trecut doi ani de atunci, iar Impact.ro a aflat ce face și unde se află, acum, bărbatul:

“A vândut tot ceea ce a primit de la Israela. Terenuri, case, tot. Nu a mai păstrat nimic. S-a ales cu o avere de câteva milioane de euro. Liviu a luat banii și a plecat din țară. Știu că o vreme a călătorit prin Europa, a fost o perioadă și în America. A trăit pe picior mare și s-a bucurat de viață din plin. Acum se află prin Anglia, unde s-a recăsătorit tot cu o femeie mai mare ca el.

Nu știu dacă este bogată sau nu. Liviu nu crede că Israela e moartă, el și acum susține că ea ar fi în Israel, țara ei natașă. Că s-ar ascunde acolo. Însă, când îl intreabă cineva de ce sau de cine s-ar ascunde fosta lui soție, dă din umeri”, ne-au declarant surse de încredere, apropiate lui Liviu Arteni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI