EXCLUSIV Ce s-a ales de fostul soț al Ioanei Ginghină, după divorț. Gestul făcut pentru noua iubită

Ce gest a făut fostul so al Ioanei Ginghină pentru actuala parteneră

Ce se întâmplă cu fostul soț al Ioanei Ginghină și cum arată viața sa acum? Gestul pe care l-a făcut pentru actuala parteneră a fost o surpriză plăcută și pentru fanii care se bucură extrem de mult pentru că în sfârșit este fericit.

EXCLUSIV Gestul fostului soț al Ioanei Ginghină pentru actuala parteneră

Ioana Ginghină și fostul ei soț au decis că povestea lor nu mai funcționează, așa că au avut curajul de a spune stop, punând capăt unei căsnicii de 12 ani. Multe cupluri se află în situația lor, iar obișnuința și sacrificiul prea mare al unuia dintre ei îi lasă ancorați în trecut. Nu asta au decis și cunoscuții actori, care au decis ca relația lor care n-ar mai fi mers nu ar fi fost un exemplu pozitiv pentru fiica lor, astfel că au ales să fie fericiți, dar cu altcineva. În timpul în care fostul soț al Ioanei se purta mândru cu noua parteneră, actrița era și ea în tatonări cu un bărbat care a recunoscut că o face să se simtă extraordinar.

Conform surselor noastre, actorul a trecut la un alt nivel în actuala relație, pentru că a decis să facă un pas important – să se mute alături de femeia pe care o iubește. Din păcate pentru iubita fostului soț al Ioanei, cei doi copii din fosta căsnicie au decis să rămână în casa familie, alături de tată. Cei pe care i-a adus pe lume sunt deja mari. Fata ei este studentă la medicină, iar fiul său urmează pasiunea părinților și este student la UNATC.

Fostul soț al Ioanei Ginghină, gest pentru actuala parteneră
Fostul soț al Ioanei Ginghină, gest pentru actuala parteneră. S-a mutat împreună cu cea care îl face fericit

“Ne certam foarte mult în ultima perioadă”

“Ne certam foarte mult în ultima perioadă. Pe terasă, în șoaptă, ca să nu audă copilul. Ajunsesem să plâng tot timpul, pentru că așa este când unul dintre soți trage și mai tare pentru căsnicie, iar celălalt se detașează din ce în ce mai mult. Până la urmă tot eu am fost cea care a băgat divorțul pentru că nu mai puteam trăi în incertitudine. Nici eu și nici Ruxandra, care este mare și înțelege tot, nu ai cum să o păcălești”
Ioana Ginghină

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI