16 mart. 2021 | 15:52

EXCLUSIV Claudia Pătrășcanu, decizie radicală după scandalul cu Gabi Bădălău. Anunțul categoric

Monden
EXCLUSIV Claudia Pătrășcanu, decizie radicală după scandalul cu Gabi Bădălău. Anunțul categoric
Claudia Pătrășcanu a luat o decizie radicală: nu mai vrea să fie ”Doamna Bădălău”

Cântăreața Claudia Pătrășcanu și omul de afaceri Gabi Bădălău așteaptă cu nerăbdare să încheie căsnicia cu năbădăi, procesul de divorț aflându-se în plină desfășurare. Contactată de reporterii playtech.ro, fosta solistă a trupei Sexxy ne-a mărturisit, în exclusivitate, că vrea să revină cât mai repede la numele ei de domnișoară: ”Vreau să scap de acest nume, să îl ia altcineva!”.

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie radiclă după scandalul cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au logodit în 2014, s-au căsătorit în 2016, iar în urmă cu câteva luni ea anunța, pe contul de Facebook, că “renunță la viața falsă și tristă”, dusă alături de soțul mai tinerel cu nouă ani. Chiar daca au doi copii împreună, pe Gabriel și pe Nicolas, ei tot nu au ajuns la o înțelegere, certându-se adesea chiar și pe programul de vizită al lui Gabi Bădălău, micuții afându-se în grija mamei. Dar și-au aruncat și multe injurii.

Artista își acuză soțul că ar fi înșelat-o în nenumărate rânduri, pe parcursul mariajului, că ar fi consumat substanțe interzise, și că ar avea legătură și cu proxenetismul. Iar Gabi susține sus și tare că soția lui ar avea un amant. Contactată de reporterii playtech.ro, Claudia Pătrășcanu a infirmat zvonurile că ar avea un nou partener de viață:

“Nu, nu este adevărat că am pe cineva, în momentul de față, dar vreau să îmi refac viața. Nu există în momentul de față o persoană, cel mai important lucru acum pentru mine sunt copiii. Nu am pe nimeni. Vreau să ies din acest divorț și, după, mă gândesc la asta. Momentan, nu sunt pregătită să intru într-o relație”.

Claudia Pătrășcanu: ”Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva!”.

Totodată, Claudia Pătrășcanu ne-a mai mărturisit că d-abia așteaptă să scape de numele de familie, Bădălău: “Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”. În urma separării, Claudia Pătrășcanu s-a mutat la Agigea, orașul natal, cu cei doi copii, iar Gabi Bădălău continuă să locuiască în vila familiei, din Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Ce spune Claudia, despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: ”Nu mă interesează subiectul, fiecare face ce vrea cu viața lui”

În urma separării de celebra solistă, afaceristul a fost văzut în compania unor frumuseți din show-biz, printre ele numărându-se Daniela Crudu și Mădălina, fosta soție a lui Gabi Enache. Momentan, Gabi ar avea o relație amoroasă cu Bianca Drăgușanu, alături de care a bifat și o vacanță luxoasă în Dubai, unde s-au răsfățat. Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este presărată însă cu multe certuri și cu dulci împăcări, mulți întrebându-se dacă nu cumva ar fi doar o relație de fațadă, ei fiind, în realitate, buni prieteni. Despre această legătură, Claudia a menționat:

“Nu mă interesează subiectul, fiecare face ce vrea cu viața lui. Eu vreau să fiu impecabilă în fața copiilor mei. Nu mă interesează acest subiect! Nu îmi pasă de el, îmi pasă de copii. Eu sunt bine cu mine, cu viața mea, sunt liniștită, stau departe de scandaluri. Am o viață liniștită. Regret că nu am pus punct mai devreme relației. M-am înșelat că o să fie bine”, ni s-a mai confesat Claudia Pătrășcanu, pentru playtech.ro

Claudia a anunțat pe Facebook divorțul de Gabi Bădălău: ”Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută!”

Anunțul privind divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost făcut chiar de vedetă, pe pagina ei de Facebook: “După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro