Prin ce trece Claudia Pătrășcanu în prezent. Momente dificile pentru fosta lui Gabi Bădălău

Prin ce trece Claudia Pătrășcanu în prezent. Momente dificile pentru fosta lui Gabi Bădălău
Prin ce trece Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, în prezent

Claudia Pătrășcanu a avut un început de săptămână greu. Artista le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, motivul care a stresat-o și din cauza căruia nu a putut să doarmă.

Claudia Pătrășcanu, noi momente dificile. Fosta lui Gabi Bădălău s-a destăinuit pe Facebook

Artista a fost încercată de noi emoții. Ea trebuia să-l înscrie la școală pe fiul cel mic, Gabriel, însă date fiind condițiile sanitare acest lucru s-a amânat. Anul acesta, în schimb, este foarte posibil ca mezinul să înceapă cursurile, motiv pentru care vedeta este nerăbdătoare.

„De ce nu am dormit toată noaptea? Pentru că urma să ajung azi la școală, acolo unde îl voi înscrie pe Gabriel și am avut mari emoții. Înscrierea întârzie puțin, cu pandemia se amână mereu lucrurile. Am mari mari emoții, pentru că anul acesta va începe școala. Abia aștept sa-l înscriu la școală și el abia așteaptă. Mă bucur că este nerăbdător”, a spus Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Despre anul de suferință și minciună

Claudia Pătrășcanu a scos și o piesă în acest sens. ”Tată de duminică” se numește și îl are ca personaj principal pe Gabi Bădălău. Prin ea, cântăreața a vrut să spună povestea sa, dar și a multor femei care trec printr-o situație similară, când tații copiilor lor devin din părinți doar tați de duminică.

„A fost o perioadă grea. M-am gândit că vor fi foarte multe femei care vor rezona cu piesa mea, ”Tată de duminică”. Sunt mulți tați care sunt plecați departe de familie sau care nu mai stau ei cu familia. În cazul meu, el și eu am hotărât despre separarea noastră. Nu a vrut să ia în seamă și lucrurile au fost cum au fost.

Acum, copiii mă alină. Ei sunt cei mai importanți pentru mine oricum. Trebuie să fim prieten noi doi, în rest, să dăm mâna și să mergem împreună pe acest drum. Eu regret doar că am renunțat la muzică. Așa a fost să fie, am făcut-o din respect pentru familie și pentru tatăl copiilor mei. Acum îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să renunț niciodată la muzică, e munca mea de atâția ani”, a declarat vedeta într-un interviu pentru ”Teo Show”, Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI