Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în scandal. Ce s-a întâmplat vineri seară la Constanța

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în scandal. Ce s-a întâmplat vineri seară la Constanța
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în scandal, vineri seară, la Constanța

De aproape doi ani continuă scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău în privința partajului și custodiei copiilor. Însă, în timp ce părinții își ascut săbiile, copiii sunt cei care au de suferit. O separare firească i-ar fi pus în aceeași ipostază, adică de a merge când la mamă, când la tată, dar ar fi fost lipsiți de refuzurile unuia de a-i lăsa să plece la celălalt în unele weekenduri, cât și de acuzații grave reciproce.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la cuțite din cauza copiilor. Scandalul s-a produs la Constanța

Gabi Bădălău a mers astăzi, la Constanța, pentru a-i lua pe cei mici în vizita stabilită de judecător la tribunal. După ce au ieșit puțină vreme într-un parc din apropierea casei, afaceristul s-a prezentat cu aceștia în fața locuinței cântăreței pentru a lua lucrurile lor, a le urca în mașină și mai apoi a pleca la drum, spre locuința sa din București, respectându-și programul de vizită.

Conform Spynews, Claudia i-a băgat pe băieți în acel moment în casă și i-a transmis încă soțului ei că nu îi mai permite să îi ia la București. Discuțiile au escaladat, ducând la o altercație în fața imobilului artistei, cei doi ajungând să-și arunce iarăși cuvinte grele.

Testul antidrog a ieșit negativ

Claudia Pătrășcanu i-a cerut insistent lui Gabi Bădălău să facă testul antidrog, acuzându-l că ar consuma substanțe ilegale, iar cei mici nu ar fi în siguranță cu el. Instanța a respins ca inadmisibilă cererea cântăreței. Hotărârea este defitinivă, iar Claudia are drept la apel în cinci zile, se arată într-un comunicat remis de Judecătoria Sectorului 6 și făcut public de afacerist în emisiunea ”XNS”, de la Antena Stars.

Totuși, bărbatul a făcut acest test, care a ieșit negativ. „Nu am nici o reacție. Am cerut un test amănunțit din firul de păr și nu din sânge, salivă sau urină. Cei ce se pricep, știu acum despre ce vorbesc eu. Eu mi-am strigat durerea. Domnul Bădălău și-a făcut testul unde și cum a dorit. Mi-am strigat disperarea pentru acești doi copii. A făcut testul unde a considerat și de unde a considerat. El a vrut să-l facă doar așa, de ochii lumii, nu știu ce a vrut să dovedească cu asta. Când va veni cu testul din firul păr, atunci o să mă lămurească”, a spus artista despre rezultat.