EXCLUSIV Ce se întâmplă cu nepotul lui Mirel Rădoi, la un an după ce fratele fotbalistului s-a sinucis

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu nepotul lui Mirel Rădoi, la un an după ce fratele fotbalistului s-a sinucis

La un an de la moartea lui Nicușor Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, noi detalii ies la iveală despre fiul acestuia, în vârstă de șapte ani. Se pare că Mirel Rădoi și-a luat angajamentul total față de nepotul său, crescându-l, la propriu.

Ce se întâmplă cu nepotul lui Mirel Rădoi, la un an după ce fratele fotbalistului s-a sinucis

La un an de când fratele lui Mirel Rădoi a decis să-și pună capăt zilelor, nepotul său se află în grija noului antrenor al echipei Naționale, căruia nu-i lipsește absolut nimic. Mirel Rădoi îi întreține atât pe băiat, cât și pe mama acestuia. De la rechizite, îmbrăcăminte și tot ce este necesar traiului de zi cu zi, bărbatul îi oferă nepotului său pentru ca nimic să nu-i lipsească și să treacă mai ușor peste moartea fulgerătoare a tatălui său. Mai mult decât atât, deși băiatul locuiește la Turnu-Severin, acesta vine în fiecare weekend acasă la Mirel Rădoi. În plus, acesta merge în fiecare vacanță alături de familia și copiii antrenorului.

nepotul lui Mirel Rădoi
nepotul lui Mirel Rădoi

De ce s-a sinucis fratele lui Mirel Rădoi

Fratele lui Mirel Rădoi, Nicușor, a murit anul trecut în luma martie, după ce fusese spitalizat ca urmare a fracturilor suferite după ce s-a aruncat de la etaj în luna februarie a anului 2019. Se pare că acesta căzuse în patima jocurilor de noroc, fapt care l-a adus în pragul sinuciderii, deoarece, după o partidă de poker ar fi pierdut apartamentul familiei. Mai mult decât atât, soția sa îl amenința cu divorțul, tot din cauza faptului că nu putea să-și gestioneze problemele cu jocurile de noroc. Fratele lui Mirel Rădoi s-a stins din viață la data de 29 martie 2019.

”Au fost momente imediat după drama cu fratele meu în care prima idee a fost să mă opresc, să nu mai continuu, pentru că n-aș fi fost sigur că puteam în continuare să-i motivez pe jucători și n-aș fi vrut să apar în fața lor cu acea durere. Mă gândeam că nu o pot masca. Aș fi vrut doar o perioadă în care să stau liniștit, departe de tot”, a mărturisit Mirel Rădoi, după un timp, potrivit Fanatik.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI