05 aug. 2020 | 17:06

EXCLUSIV Ce se întâmplă acum cu părinții lui Ciprian Napy. Măsura extremă la care au recurs de frica Duduienilor: „Unul nu mai rămâne în viață!”

News
EXCLUSIV Ce se întâmplă acum cu părinții lui Ciprian Napy. Măsura extremă la care au recurs de frica Duduienilor:
Părinții lui Ciprian Napi au fost scoși din țară, de frica răzbunării clanului Duduianu

În timp ce familia aștepta acasă trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, interlopul care a avut parte de o moarte violentă, familia criminalului era scoasă pe furiș din țară, de frica răzbunării clanului Duduianu. Represalii se pare că au avut loc imediat după crimă. Casa unuia dintre liderii clanului Rinu a luat foc din senin.

Părinții lui Ciprian Napi au fost scoși din țară, de frica răzbunării clanului Duduianu

Potrivit unor surse de încredere, familia lui Ciprian Napy, cel care este principalul suspect în cazul uciderii lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, a părăsit țara la scurt timp după ce a avut loc evenimentul sângeros. Membrii clanului Rinu se așteaptă la represalii violente, așa că părinții celui suspectat de crimă au fost duși la loc sigur, în afara țării.

Lucrurile se pare că nu rămân așa, mai ales că fratele victimei, Elvis, a amenințat clanul rival cu moartea. „Unul nu va mai rămâne în viață!” a fost mesajul pe care l-a transmis Elvis.

Părinții lui Ciprian Napi au fost scoși din țară, de frica răzbunării clanului Duduianu

Părinții lui Ciprian Napi au fost scoși din țară, de frica răzbunării clanului Duduianu

Casa unui lider al clanului Napi, incendiată imediat după crimă

În prezent, Napi est internat la un spital din Capitală, fiind și el rănit destul de grav de unul dintre apropiații lui Emi Pian. Poliția Română a oferit un comunicat de presă, legat de evenimentele sângeroase petrecute în noaptea de luni spre marți.

”Marți dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

Imediat după moartea lui Emi Pian, casa unuia dintre liderii grupării Napy a luat foc din senin. Polițiștii suspectează că a fost vorba de o mână criminală.

Pentru stingerea focului,  pompierii au intervenit cu 14 autospeciale de stingere, două mașini de SMURD, un echipaj de descarcerare și două autoscări. 20 de persoane au fost evacuate, iar incendiul risca să se întindă și la o clădire din apropiere, însă popierii au reușit să lichideze incendiul la timp.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro