Florin Salam, piesă după moartea lui Emi Pian. Dedicația a strâns un număr record de vizualizări

Florin Salam, piesă după moartea lui Emi Pian. Dedicația a strâns un număr record de vizualizări

Florin Salam a lansat o melodie dedicată morții lui Emi Pian. Melodia este una de jale și se numește ”Intru tânăr în pământ”. Dedicația muzicală, care a fost postată pe Youtube, a strâns un număr record de vizualizări.

Florin Salam, piesă după uciderea lui Emi Pian. Dedicația, număr record de vizualizări

Manelistul Florin Salam a lansat o melodie dedicată lui Emi Pian, interlopul ucis luni dimineață în timpul unui joc de barbut, în sectrorul 6 din Capitală. Melodia a strâns un număr mare de vizualizări în scurt timp de la lansarea pe Youtube.

Piesa, care este una de supărare, se numește ”Intru tânăr în pământ”. Astfel, melodia lui Florin Salam dedicată lui Emi Pian a strâns nu mai puțin de 48000 de vizualizări în doar două ore de la lansare.

”Intru tânăr în pământ”, melodia dedicată de Florin Salam lui Emi Pian

Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”, sunt primele versurti ale melodiei pe care Florin Salam i-a dedicat-o lui Emi Pian.

Florin Salam este rudă cu Emi Pian. Manelistul i-a fost naș fiului lui Emi Pian. Interlopul Emi Pian  fost înjunghiat luni spre marți dimineață de Ciprian Napy, membru al clanului Rinu din Chitila. Nu se cunoaște încă motivul pentru care Florin Mototolea, alias Emi Pian, a fost înjunghiat de Ciprian Napy.

Emi Pian a decedat în spital

Se știe că totul s-a întâmplat în timpul unui joc de barbut. Emi Pian a decedat la spital, unde medicii au încercat să îl resusciteze timp de două ore. Ciprian Napy a fost ridicat de către polițiși, iar acum este supus audierilor, pentru a se vedea cum s-a întâmplat totul.

Nu în ultimul rând, tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a decedat la aflarea veștii că fiul său a fost ucis. Nicolae Duduianu se află încarcerat în Penitenciarul Rahova, pentru tentativă de omor. Acesta a intrat intenționat cu mașina în doi oameni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI