EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu tânăra de 18 ani pe care iubitul a filmat-o în timp ce îi spărgea pahare în cap. Ce face acum e ireal

EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu tânăra de 18 ani pe care iubitul a filmat-o în timp ce îi spărgea pahare în cap. Ce face acum e ireal
Robert Gabriel Berechet ii spargea pahare in cap iubitei sale

S-a aflat ce s-a întâmplat cu tânăra de 18 ani pe care iubitul a filmat-o în timp ce îi spărgea pahare în cap. Agresorul a fost condamnat la 13 ani de închisoare, iar tânăra schingiuită în bătaie s-a întors în casa părintească și își crește copilul.

Ce face acum fata căreia iubitul îi spărgea pahare în cap. Își crește copilul de una singură

În urmă cu doi ani, povestea tulburătoare a doi tineri de 18 ani a stârnit un val de indignare în toată țara. Totul a pornit de la o filmare apărută în mediul online, în care un băiat sparge pahare în cap iubitei lui, care plânge și nu mai are putere nici măcar să vorbească.

O prietenă de-a victimei a văzut filmarea și a făcut, imediat, plângere la poliție. Agresorul a fost identificat în persoana lui Robert Gabriel Berechet, poreclit “bestia din Ploiești”, un tânăr de abia ajuns la vârsta majoratului, cunoscut în oraș ca fiind consumator de droguri.

Robert Gabriel Berechet si victima lui
Robert Gabriel Berechet si victima lui

Iubitul agresor a fost arestat

El a fost arestat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv de la Câmpina și, în ciuda tuturor contestațiilor sale de a fi trimis în arest la domiciliu până la finalizarea procesului, el a rămas după gratii.

În primă fază, tinerei i-a fost frică să depună mărturie, însă, în cele din urmă, a acceptat să povestească ororile prin care a trecut și a mărturisit că a primit de nenumărate ori bătăi crâncene de la băiatul cu care avea o relație de numai un an. Potrivit victimei, Robert Gabriel Berechet devea violent atunci când nu mai avea bani de droguri și intra în sevraj.

Victima a avut nevoie de luni întregi la psiholog

Zilele trecute, tânărul a fost găsit vinovat pentru lovire și alte violențe, lipsire de libertate și violarea vieții private, fiind condamnat la 13 ani de de închisoare. În tot acest timp, victima, care a împlinit, de curând, 20 de ani, a reușit, cu greu, să își revină psihic după ororile prin care a trecut.

Ea s-a mutat acasă la părinții săi și își petrece majoritatea timpului având grijă de copilul de aproape patru ani pe care îl are dintr-o relație anterioară și care rămăsese în grija bunicilor. Tânăra s-a angajat, însă câștigă un salariu modic, pentru că nu are studiile finalizate.

Cine o ajută acum pe tânără

Își trăiește viața de pe o zi pe alta, însă se bucură de tot sprijinul părinților săi, care trăiesc cu speranța că fiica lor o va lua pe drumul cel bun. Dacă din punct de vedere fizic, tânăra s-a refăcut total, nu același lucru se poate spune despre psihicul ei.

Astfel, fata a avut nevoie de luni întregi de ședințe la psiholog pentru a uita chinurile prin care a trecut. Pentru a proteja intimitatea victimei, dar și a copilului său, am ales să nu publicăm numele acesteia.