EXCLUSIV Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie. Lovitură dură pentru Anca Pandrea

EXCLUSIV Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie. Lovitură dură pentru Anca Pandrea
Anca Pandrea, grave probleme de sănătate. Ce i-a descoperit medicul acum 2 săptămâni: ”Nu mai ies”

În vârstă de 73 de ani, Anca Pandrea trăiște drama actorului uitat în România, ducându-și zilele așa cum poate mai bine, în condițiile date. Din păcate, nici acum, la 8 ani de la dispariția marelui actor, Iurie Darie, nu s-a împăcat cu gândul că dragostea vieţii sale  s-a stins. Sufletul său a devenit din ce în ce mai gol.

Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie

In 2012, atunci cand a murit Iurie Darie, drepturile acestuia de autor i-au revenit unicului mostenitor, Ducu Darie (fostul mare regizor, decedat in 2019).

Pe vremea aceea, Ducu i-a spus Ancăi Pandrea că el nu are nevoie de acei bani și că va face o hârtie notarială prin care o va numi pe Anca cu drept de moștenire ai acelor bani.

Numai că acest lucru nu s-a întâmplat, Ducu dând vina pe faptul că nu a avut timp. Între timp, a murit și Ducu de ciroză, iar averea lui Iurie Darie a ajuns la nepot, la Serghei Darie, acum în vârstă de 30 de ani.

Din punct de vedere legal, odată cu decesul lui Alexandru Darie, la vârsta de 60 de ani, pe 18 septembrie, averea moștenită de acesta se duce la moștenitorul de drept, și anume la Seghei.

Reamintim că fiul regretatului actor Iurie Darie era internat la secția de terapie intensivă a Spitalului Fundeni din Capitală, la momentul decesului.

”După moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu să-i preia şi să-i încaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zâmbit şi mi-a spus că el nu are nevoie de acei bani şi că mai mult m-ar ajuta pe mine. Însă probabil din lipsă de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru că a fost doar o promisiune, nu o obligaţie din partea lui”, declara Anca Pandrea.

EXCLUSIV Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie. Lovitură dură pentru Anca Pandrea
EXCLUSIV Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie. Lovitură dură pentru Anca Pandrea

Regretatul Iurie Darie figura în registrele CREDIDAM încă din 2006, când s-a înscris. Acesta, din păcate, nu a revendicat niciodată, de la momentul înscrierii, drepturile de autor.

Drept urmare, după moartea lui Ducu Darie, drepturile, legal, revin fiului acestuia, Serghei Darie. Anca Pandrea nu a fost căsătorită cu Iurie Darie și nu a moștenit nimic de pe urma actorului.

Lovitură dură pentru Anca Pandrea

Ținând cont de aceste informații și de faptul că în acest moment, singurul venit al Ancăi Pandrea este doar pensia, suma fiind sub salariul minim pe economie, vorbim aici de 1500 lei, banii din drepturi de autor ar fi însemnat enorm pentru Anca Pandrea, care are ca sursă de venit numai pensia.

Nu mai profesează ca actriță de foarte mult timp, de aici și pensia mică pe care o are în acest moment. Anca nu a avut dreptul la nimic din averea marelui actor Iurie Darie pentru că nu au fost căsătoriți niciodată legal. Iurie Darie și fiul lui nu și-au vorbit mai deloc timp de 20 de ani.

Pe Serghei, Iurie Darie nu l-a văzut vreo 8 ani înainte să moară. Dorința lui Iurie a fost că Anca să moștenească tot, din păcate asta nu s-a mai întâmplat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI