Motivul sfâșietor pentru care Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie. ”Asta l-a întristat și pe Iura!”

Motivul sfâșietor pentru care Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie. ”Asta l-a întristat și pe Iura!”
Motivul pentru care Anca Pandrea nu va participa la înmormântarea lui Ducu Darie

Anca Pandrea a primit pe 18 septembrie vestea care a întristat-o veșnic. După ce marea sa iubire s-a stins din viață, soarta i l-a răpit și pe fiul cel vitreg. Mulți oameni nu au înțeles motivul pentru care aceasta nu-i va fi alături lui Ducu în ziua în care va fi condus pe ultimul drum, cu toate că explicase că nu mai participă la nicio înmormânatre de când Iurie a plecat de pe această lumea. Iată, de fap, ce a făcut-o pe Anca să refuze vehement să vină la înmormântarea lui Ducu!

Motivul pentru care Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie

Miercuri, 18 septembrie, Ducu Darie a pierdut lupta cu o boală cruntă, după îndelungi războaie, organismul i-a cedat. Anca Pandrea, mama sa vitregă, a declarat imediat după ce a primit vestea tragică faptul că nu va merge la înmormântare, lucru care i-a intrigat pe mulți. Anca Pandrea a avut câteva semne care urmau să traseze întocmai evoluția stării lui Ducu și faptul că avea să piardă un al doilea Darie. Aceasta l-a visat pe Iurie care îi spunea faptul că Alexnadru trebuie să vină la el.

„l-am visat pe Iura al meu care nu zâmbea, ceea ce nu-l caracterizează, zicea puţin supărat «Vino încoace, Ducule, că vreau să discutăm ceva!». Am vorbit cu el în vis. Apoi, în fiecare zi, dimineaţa aveam palpitaţii până azi (ieri, 18 septembrie – n.r.), când m-a sunat cumnatul lui Iura şi mi-a spus despre Ducu. În clipa aceea, în câteva secunde, tot organismul meu s-a liniştit”
Anca Pandrea (Sursa: click.ro)

Motivul sfâșietor pentru care Anca Pandrea nu va merge la înrmormântarea lui Ducu Darie
Motivul sfâșietor pentru care Anca Pandrea nu va merge la înrmormântarea lui Ducu Darie

„Nu mai merg la nicio altă înmormântare”

Anca a mai mărturisit că va veni totuși la priveghiul regizorului de la Teatrul Bulandra. De asemenea, a menționat că au existat tensiuni în familie datorită faptului că Ducu, fiind regizor și manager al Teatrului Bulandra, nu l-a distribuit în nicio piesă pe iubitul său tată preț de 20 de ani. Anca a susținut că lucrul ăsta l-a întristat și pe Iura, doar că actorul nu a spus niciodată acest lucru.

„După înmormântarea lui Iura, nu mai merg la nicio altă înmormântare, decât la cea a surorii mele, dacă va pleca înaintea mea. S-ar putea la teatru să vreau să merg”
Anca Pandrea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI